Sallandshoeve
  • Kindvriendelijk vakantiepark
  • Sallandse Heuvelrug & Holterberg
  • Gave speelvijver en binnenzwembad

Weekendje weg in Overijssel

Je zoekt een geschikte locatie voor een weekendje weg in Overijssel? Bij deze: gevonden! Vakantiepark Sallandshoeve is een gezellig vakantiepark voor jong en oud. Perfect voor een weekendje weg met je partner, maar ook met het gezin, familie of vrienden. Ons park bevindt zich aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en de Holterberg. Beide prachtige plekken om te wandelen en fietsen. Een weekendje weg in de Overijsselse natuur is werkelijk een verademing. Verblijf je in een comfortabele bungalow, op een ruime kampeerplaats of kies je de middenweg: een glampingaccommodatie? De keuze is aan jou!

Weekendje weg vlak bij de Sallandse Heuvelrug

Voor ieder type vakantieganger wat wils tijdens jouw weekend weg in Overijssel bij Sallandshoeve. Kampeerliefhebbers verblijven bij ons op ruime plekken, maar ook wanneer je liever een huisje huurt ben je op ons vakantiepark op de juiste plek. De Sallandse Heuvelrug is natuurlijk dé plek voor een weekend weg in Overijssel met jouw hond. Daarom is jouw trouwe dierenvriend in veel van onze accommodaties en op de kampeerplekken van harte welkom.

Bungalows

Onze bungalows zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Hier ervaar je alle gemakken die je van thuis gewend bent. Een heerlijk weekendje weg in Overijssel dus!

Glamping

Van ingerichte tenten en safaritenten tot grote safaricottages en glampinghutten. De glamping liefhebber beleeft hier de tijd van zijn of haar leven.

Kamperen

Een weekend weg in Overijssel om te kamperen? Ook dat is mogelijk bij Sallandshoeve. We beschikken zelfs over kampeerplekken met privé sanitair.

To do’s tijdens jouw weekendje weg in Overijssel

Je hebt jouw perfecte vakantiepark voor een weekendje weg bij de Sallandse Heuvelrug en de Holterberg gevonden. Tijd voor de volgende stap: leuke uitjes plannen! Er is zóveel te doen, zowel op als buiten het park. Huur bijvoorbeeld een e-chopper of fiets om de omgeving te verkennen. Vergeet ondertussen niet bij leuke dorpen en steden als Rijssen of Deventer te stoppen voor een drankje op het terras. Bent je bang dat je aan een weekendje Overijssel niet genoeg hebt? Een midweek weg is ook mogelijk!

En gaan de kids mee tijdens het weekendje weg naar Overijssel? Verras ze met een dagje Avonturenpark Hellendoorn of Dinoland Zwolle. Sluit jullie dag af met een plons in ons binnenzwembad of laat je verwennen in onze massagesalon. Dat is pas écht ultiem vakantie vieren!

Faciliteiten Vakantiepark Sallandshoeve:

ūüí¶ Speelvijver met strandje

ūüĎô Binnenzwembad

ūüßė Massagesalon

ūüé≥ Bowlingbaan

ūüö≤ Fietsverhuur

U vindt ons bij de Sallandse Heuvelrug¬†ūüďć