• Kindvriendelijk vakantiepark
  • Sallandse Heuvelrug & Holterberg
  • Gave speelvijver en binnenzwembad

Weekendje weg in Overijssel

U zoekt een geschikte locatie voor een weekendje weg in Overijssel? Bij deze: gevonden! Vakantiepark Sallandshoeve is een gezellig vakantiepark voor jong en oud. Perfect voor een weekendje weg met uw partner, maar ook met uw gezin of familie dus. Ons park bevindt zich aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en de Holterberg. Beide prachtige plekken om te wandelen en fietsen (of een e-chopper tocht te maken). Een weekendje weg in de Overijsselse natuur is werkelijk een verademing. Verblijft u in een comfortabele bungalow, op een ruime kampeerplaats of kiest u de middenweg: een glampingaccommodatie? De keuze is aan u!

 

Weekendje weg vlak bij de Sallandse Heuvelrug

Voor ieder type vakantieganger wat wils tijdens uw weekend weg in Overijssel bij Sallandshoeve. Kampeerliefhebbers verblijven bij ons op ruime plekken, maar ook wanneer u liever een huisje huurt bent u op ons vakantiepark op de juiste plek. De Sallandse Heuvelrug is natuurlijk dé plek voor een weekend weg in Overijssel met uw hond. Daarom is uw trouwe dierenvriend in veel van onze accommodaties en op de kampeerplekken van harte welkom.

Bungalows

Onze bungalows zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Hier ervaart u alle gemakken die u van thuis gewend bent. Een heerlijk weekendje weg in Overijssel dus!

Glamping

Van ingerichte tenten en safaritenten tot grote safaricottages en glampinghutten. De glamping liefhebber beleeft hier de tijd van zijn of haar leven.

Kamperen

Een weekend weg in Overijssel om te kamperen? Ook dat is mogelijk bij Sallandshoeve. We beschikken zelfs over kampeerplekken met privé sanitair.

 

To do’s tijdens uw weekendje weg in Overijssel

U heeft uw perfecte vakantiepark voor een weekendje weg bij de Sallandse Heuvelrug en de Holterberg gevonden. Tijd voor de volgende stap: leuke uitjes plannen! Er is zóveel te doen, zowel op als buiten het park. Huur bijvoorbeeld een e-chopper of fiets om de omgeving te verkennen. Vergeet ondertussen niet bij leuke dorpen en steden als Rijssen of Deventer te stoppen voor een drankje op het terras. Bent u bang dat u aan een weekendje Overijssel niet genoeg heeft? Een midweek weg is ook mogelijk!

En gaan uw kids mee tijdens uw weekendje weg naar Overijssel? Verras ze met een dagje Avonturenpark Hellendoorn of Dinoland Zwolle. Sluit uw dag af met een plons in ons binnenzwembad of laat u verwennen in onze massagesalon. Dat is pas écht ultiem vakantie vieren!

Faciliteiten Vakantiepark Sallandshoeve:

💦 Speelvijver met strandje

👙 Binnenzwembad

🧘 Massagesalon

🎳 Bowlingbaan

🚲 E-chopper- en fietsverhuur