Sallandshoeve

Samenwerken met Vakantiepark Sallandshoeve

Werk samen met de boshoek en de sallandshoeve

Ben je een enthousiaste influencer en ben je op zoek naar een unieke ervaring waarbij je een eerlijke commissie kunt verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

We geloven in de kracht van samenwerking. We streven ernaar om een brug te slaan tussen uitzonderlijke influencers en onze buitengewone locaties. Of je nu een reisliefhebber bent, een fashionista, een foodie of een wellness-goeroe, we hebben de perfecte plek voor jou om je passie tot leven te brengen.

Onze missie is om jouw verhaal te verweven met de merknamen 'De Boshoek' of 'De Sallandshoeve'. Stel je voor: je creëert content te midden van onze prachtige locaties die je volgers doen watertanden en dat terwijl je geniet van alles wat onze parken je te bieden hebben. Dat wil toch iedereen?!

    Exclusieve samenwerking
    Groot bereik op socials
    Samen groeien

Je verblijft in een Luxe accommodatie!

Je krijgt de kans om gratis te verblijven in een van onze adembenemende accommodaties te midden van een prachtige omgeving. Deze bijzondere accommodaties bieden je alle comfort en voorzieningen die je nodig hebt, terwijl je omringd bent door de schoonheid van de omgeving. Vanuit je eigen accommodatie kun je genieten van alles wat onze parken te bieden hebben, waardoor je je volgers kunt betoveren met je content.

Maar dat is nog niet alles. We geloven in het creëren van waardevolle en impactvolle samenwerkingen. Daarom bieden we uitgebreide mogelijkheden aan, zoals het gezamenlijk verloten van een verblijf op een van onze parken. Hiermee geef je je volgers de kans om zelf een verblij te ervaren, terwijl we er samen voor zorgen dat we het bereik vergroten.