Sallandshoeve
  • Midden in de natuur
  • Ruime kampeerplekken
  • Aan de rand van de Sallandse Heuvelrug

Camping bij de Holterberg

Wil je kamperen aan de rand van een schitterend natuurgebied in Nederland? Dan is onze camping bij de Holterberg ideaal. Je verblijft aan de rand van de Sallandse Heuvelrug en kunt daardoor dagelijks op pad in dit natuurgebied. Op de camping bij de Holterberg boek je een ruime kampeerplaats en bovendien geniet je van veel rust en privacy. Onze camping is ook een zeer geschikte bestemming voor gezinnen. Naast de voorzieningen voor kinderen, zoals het recreatieteam, het zwembad en de speeltuinen, hebben de kinderen op onze ruim opgezette camping alle ruimte om te spelen. Heb jij de koffer al ingepakt voor een vakantie op onze camping bij de Holterberg?

Hoe wil jij kamperen?

Op onze camping bij de Holterberg heb je diverse kampeermogelijkheden. Zo kunt je met jouw eigen tent kamperen op de tentplaats. Beschik je over een camper of caravan? Dan is de camperplaats ideaal voor jou. Wil je over iets meer luxe beschikken? Boek dan de comfort kampeerplaats inclusief water- en rioolafvoer en een CAI-aansluiting. Liever ook over privé sanitair beschikken? Op onze camping bij de Holterberg is het mogelijk, kamperen met privé sanitair. Je beschikt over een eigen sanitairunit met douche, toilet en wastafel. Ideaal!

Glamping: luxe kamperen

Je wilt extra luxe kamperen? Dan hebben we jouw ideale accommodatie: de safaritent! Je hoeft, behalve jouw koffer, niks mee te nemen naar onze camping bij de Holterberg want jouw accommodatie staat voor je klaar. In de safaritenten is plek voor maximaal 8 personen. Kies je voor de mini safaritent voor 2 personen? Of voor de safaritent voor een groter gezelschap van 6 tot 8 personen? De voorzieningen verschillen per safaritent, sommigen zijn volledig uitgerust inclusief keuken en badkamer. Dat is pas luxe kamperen op onze camping bij de Holterberg!

De Holterberg: walhalla voor natuurliefhebbers

Of je nu gaat fietsen of wandelen, de Holterberg zal je versteld doen staan. De Holterberg is onderdeel van natuurgebied de Sallandse Heuvelrug, waar heidevelden worden afgewisseld met uitgestrekte bossen. En het ligt allemaal binnen handbereik vanaf onze camping bij de Holterberg. Maar er is meer te doen, breng bijvoorbeeld een bezoek aan Deventer of plan een dagje uit naar Avonturenpark Hellendoorn.

Aan het eind van de dag kun je op onze camping bij de Holterberg nog even een duik nemen in het binnenzwembad of neem plaats in ons restaurant. Bovendien verhuren wij ook fietsen voor de fietstocht naar de top van de Holterberg! De speelvijver is ideaal voor de warme dagen en biedt eindeloos vermaak voor de kids. Wat wil je nog meer tijdens een vakantie op onze camping bij de Holterberg?