• Midden in de natuur
  • Ruime kampeerplekken
  • Aan de rand van de Sallandse Heuvelrug

Camping bij de Holterberg

Wilt u kamperen aan de rand van een schitterend natuurgebied in Nederland? Dan is onze camping bij de Holterberg ideaal. U verblijft aan de rand van de Sallandse Heuvelrug en kunt daardoor dagelijks op pad in dit natuurgebied. Op de camping bij de Holterberg boekt u een ruime kampeerplaats en bovendien geniet u van veel rust en privacy. Onze camping is ook een zeer geschikte bestemming voor gezinnen. Naast de voorzieningen voor kinderen, zoals het recreatieteam, het zwembad en de speeltuinen, hebben de kinderen op onze ruim opgezette camping alle ruimte om te spelen. Heeft u de koffer al ingepakt voor een vakantie op onze camping bij de Holterberg?

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Hoe wilt u kamperen?

Op onze camping bij de Holterberg heeft u diverse kampeermogelijkheden. Zo kunt u met uw eigen tent kamperen op de tentplaats. Beschikt u over een camper of caravan? Dan is de camperplaats ideaal voor u. Wilt u over iets meer luxe beschikken? Boek dan de comfort kampeerplaats inclusief water- en rioolafvoer en een CAI-aansluiting. Liever ook over privé sanitair beschikken? Op onze camping bij de Holterberg is het mogelijk, kamperen met privé sanitair. U beschikt over een eigen sanitairunit met douche, toilet en wastafel. Ideaal!

 

Glamping: luxe kamperen

U wilt extra luxe kamperen? Dan hebben we uw ideale accommodatie: de safaritent! U hoeft, behalve uw koffer, niks mee te nemen naar onze camping bij de Holterberg want uw accommodatie staat voor u klaar. In de safaritenten is plek voor maximaal 8 personen. Kiest u voor de mini safaritent voor 2 personen? Of voor de safaritent voor een groter gezelschap van 6 tot 8 personen? De voorzieningen verschillen per safaritent, sommigen zijn volledig uitgerust inclusief keuken en badkamer. Dat is pas luxe kamperen op onze camping bij de Holterberg!

 

De Holterberg: walhalla voor natuurliefhebbers

Of u nu gaat fietsen of wandelen, de Holterberg zal u versteld doen staan. De Holterberg is onderdeel van natuurgebied de Sallandse Heuvelrug, waar heidevelden worden afgewisseld met uitgestrekte bossen. En het ligt allemaal binnen handbereik vanaf onze camping bij de Holterberg. Maar er is meer te doen, breng bijvoorbeeld een bezoek aan Deventer of plan een dagje uit naar Avonturenpark Hellendoorn.

Aan het eind van de dag kunt u op onze camping bij de Holterberg nog even een duik nemen in het binnenzwembad of neem plaats in ons restaurant. Bovendien verhuren wij ook fietsen voor uw fietstocht naar de top van de Holterberg! De speelvijver is ideaal voor de warme dagen en biedt eindeloos vermaak voor de kids. Wat wilt u nog meer tijdens een vakantie op onze camping bij de Holterberg?

Boek een plekje op onze camping bij de Holterberg
 
Liever in een huisje verblijven? Bekijk hier ons aanbod