Sallandshoeve

Vacatures bij De Sallandshoeve

Kom jij ons team versterken?

Werken in vakantiesfeer, dat is werken bij Vakantiepark Sallandshoeve. Bij ons vieren vakantiegasten hun unieke vakantie in rust en ontspanning. Wij staan altijd open voor enthousiaste, nieuwe medewerkers. Van afwisselende vakantie- of bijbaan tot vast contract. Laat ons weten hoe jij graag wilt werken, want wij denken graag met jou mee om de baan te creëren die jij wilt!

Want als onze vakantiegasten genieten, dan genieten wij ook!

Wil jij deel uitmaken van het enthousiaste team van Sallandshoeve? Bekijk welke vacature het beste bij jou aansluit en solliciteer!

WAT WIJ JOU BIEDEN

  • Omscholing en/of betaling van jouw opleiding wordt geregeld
  • Ruimte voor eigen inbreng en (nieuwe) voorstellen voor bedrijf
  • Korting op verblijf en restaurant
  • Duobaan of werken in meerdere teams mogelijk
  • Doorgroeimogelijkheden mbv cursus en/of opleiding
  • Vakantiebaan, stagelopen, 0-uren én vaste baan

💼 WIJ HEBBEN DEZE VACATURES

Vacature Front Office medewerker

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Front Office, die gastvrij en proactief is. Solliciteer nu en word het eerste aanspreekpunt van onze gasten.

👉 Dit zijn wij!

Vakantiepark Sallandshoeve ligt vlakbij de Holterberg: een prachtig natuurgebied waar je kunt ontspannen in rust en ruimte. Maak prachtige wandel- en fietstochten en wie weet spot je wel een wild dier!

Midden in de natuur vind je bij Vakantiepark Sallandshoeve comfortabele vakantiehuizen, ruime kampeerplaatsen en luxe safaritenten. Dankzij onze faciliteiten is een vakantie op ons vakantiepark leuk voor jong én oud. Een vakantie in Overijssel is werkelijk een verademing.

In de omgeving van ons vakantiepark nabij de Sallandse Heuvelrug zijn er tal van mogelijkheden om een dagje eropuit te gaan. Een dagje shoppen in een gezellige stad, een balletje slaan op de golfbaan of een wandel- of fietstocht maken door prachtige natuurgebieden zijn slechts enkele opties. 

Solliciteer meteen!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.