Sallandshoeve
  • Veel ruimte en rust op het park
  • Kindvriendelijk vakantiepark in Overijssel
  • Ruime accommodaties en kampeerplekken

Last minute in Overijssel

Niets is leuker dan last minute besluiten er even lekker tussenuit te gaan. Bij Vakantiepark Sallandshoeve boekt je een last minute in Overijssel op een schitterende locatie. Met de Holterberg en de Sallandse Heuvelrug op steenworp afstand verblijf je bij ons midden in de natuur. Op onze natuurcamping in Overijssel kampeer je op ruime kampeerplaatsen, verblijf je in een stoere en comfortabele safaritent of boek je een van onze vakantiehuizen. Bovendien geniet je ook volop van alle faciliteiten op ons vakantiepark. Kom een weekend, midweek of week ontspannen in Overijssel tijdens een last minute vakantie bij Vakantiepark Sallandshoeve!

Profiteer van onze last minute korting ⬇️

Last minute bungalow in Overijssel

Een heerlijk huisje voorzien van alle gemakken tegen een voordelige prijs? Een last minute bungalow in Overijssel bij Vakantiepark Sallandshoeve is dan precies wat je zoekt! De vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot 8 personen en bieden je alles wat je nodig hebt. Er is ook een bungalow beschikbaar die is aangepast voor mindervaliden. Geen vakantie zonder jouw hond mee te nemen? In sommige bungalows is jouw hond ook welkom en kun je samen genieten van een last minute in Overijssel. 

Last minute kamperen in Overijssel

Met jouw eigen tent, caravan of camper last minute kamperen in Overijssel? Bij Vakantiepark Sallandshoeve bieden we je een ruime kampeerplek van minimaal 100 m². Naast veel ruimte beschik je ook over 10 ampère stroom, een wateraansluiting, afvoering en CAI-aansluiting. Op de meeste plekken is jouw hond ook welkom. Kun je niet kiezen tussen kamperen of een accommodatie? Kies dan voor glamping in Overijssel en boek een van onze safaritenten!

Last minute vakantie bij Vakantiepark Sallandshoeve

Vakantiepark Sallandshoeve bied je talloze faciliteiten tijdens jouw last minute in Overijssel. Zo kun je zwemmen in ons binnenzwembad, ravotten de kinderen in de speelvijver en bij de andere speelgelegenheden en geniet je van een hapje en drankje in onze horeca. Wil je ook graag de omgeving verkennen? Huur dan een fiets op ons vakantiepark bij de Sallandse Heuvelrug en volg een van de vele fietspaden door de diverse natuurgebieden. Leuke uitstapjes met de kids zijn Avonturenpark Hellendoorn, Dinoland Zwolle of het Sallands Maisdoolhof. Een last minute vakantie in Overijssel is leuk voor jong en oud!