Animatieprogramma 4 t/m 12 jaar

Ons animatieprogramma is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Wij hebben een animatieprogramma tijdens de schoolvakanties en feestdagen van april t/m september.
Er is voor iedereen wat leuks te doen tijdens deze vakanties op Sallandshoeve. 

Als er geen animatieprogramma of animatieteam is, informeer dan bij de receptie wat er dan te doen is voor de kinderen.

Sinterklaas
Za 2 dec 2023
09:45
-
10:45
KNUTSELFESTIJN: Pieten Workshop

Locatie: Kidsclub

Sinterklaas en zijn pieten zijn in het land! Kom vandaag je eigen vrolijke Pietenmobiel maken.

10:00
-
17:00
Schoentje zetten

Kom bij de receptie je knutselschoen ophalen. Eventjes lekker knutselen in je huisje en kom dit schoentje zetten, bij de schoorsteen van de receptie. O kom de volgende dag maar eens kijken wat er in je schoentje zit!

10:00
-
17:00
PietenSpeurtocht in het Pietendorp

InpakPiet, TestPiet, ToverPiet en de rest van de pietenbende slapen op de Sallandshoeve! Kijk gerust door de ramen van hun huisjes bij de Tiny houses. Haal bij de receptie je speurvragen, zodat je het huisje kan bezoeken en de speurtocht kan invullen.

11:30
-
12:30
De vloer is speculava

Locatie: Midgetgolf baan

O nee! Ben je eindelijk lekker op vakantie, is de vloer opeens van lava. Gelukkig weet het animatieteam dat te fiksen. We gaan klimmen, klauteren, rennen en plezier maken!

16:00
-
17:00
MiniDisco met DJ Piet

Locatie: Kidsclub

Trek je dansschoenen maar uit de kast, we gaan dansen, springen en vooral niet vergeten te swingen! Met de swingende muziek van DJ Piet!

Zo 3 dec 2023
09:00
-
10:30
Pieten Ontbijt!

Locatie: Eigen verblijf

Wil jij een lekker ontbijtje die is klaargemaakt door onze Kokpiet? Bestel deze dan via de Boerderij of de Sallandshoeve app. We zorgen ervoor dat jij heerlijk kan genieten van wat Kokpiet heeft klaargemaakt speciaal voor jou!

12:00
-
13:30
Pepernoten bakken

Locatie: De Boerderij

Vanmiddag je eigen pepernoten bakken? Dat kan! Geef je snel op want vol is vol. Samen met onze pieten gaan jullie zelf pepernoten bakken bij de Boerderij. De kosten hiervan zijn €5,- euro per kind die mee wil doen. Kom jij gezellig de pieten helpen?

14:00
-
16:00
Pieten Bowlen

Locatie: De Boerderij

Wauw gooi je nou in een keer een strike? Wat goed zeg! Vanmiddag kan je samen met de pieten al je bowling kunsten oefenen en laten zien. Gooi jij iedereen omver? Mochten de inschrijvingen hard lopen doen we er nog gezellig een uurtje bij! Zie hieronder voor het speciale arrangement die wij voor jullie hebben samengesteld. STRIKE ARRANGEMENT minimaal 4 personen Zakje pepernoten met schuimpjes voor de kinderen + koffie voor de ouders 1 uur (55 minuten) bowlen 2 consumpties p.p. Bitterballen Kosten: €9,95 p.p.