Sallandshoeve
  • Nabij de Sallandse Heuvelrug
  • Kamperen & verhuur
  • Fijne faciliteiten

Midweek weg in Overijssel

Tijdens een midweek weg in Nederland op ons vakantiepark kun je fietsen en wandelen over de Sallandse Heuvelrug, winkelen en cultuur snuiven in leuke steden en genieten van een duik in ons binnenzwembad. Tijdens je midweek weg op ons vakantiepark in Nederland kun je ervoor kiezen te verblijven in één van onze fijne accommodaties geschikt voor 2 tot 8 personen of kamperen met je eigen kampeermiddel. Met wie ga jij de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug verkennen tijdens een midweek weg in Overijssel?

Midweek weg op een vakantiepark in Overijssel

Het voordeel van een midweek weg op een vakantiepark zijn de uitgebreide faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Bij Vakantiepark Sallandshoeve bieden wij een aantal interessante faciliteiten zoals een binnenzwembad, een speelvijver, fietsverhuur en een restaurant. Wanneer je gaat kamperen tijdens je midweek in Nederland kun je kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair of een kampeerplaats met eigen parkeerplaats. Alle kampeerplaatsen zijn tussen de 100m2 en 120m2 en bieden 10 Ampère en een CAI aansluiting. Ga je liever voor het comfort van een vakantiehuis in Overijssel tijdens je midweek in Nederland? Ook dan zit je goed bij Vakantiepark Sallandshoeve. Wij bieden diverse accommodaties aan van een 2-persoons trekkerspod tot een 8-persoons safaricottage, zo is er voor ieders wat wils op ons vakantiepark in Salland.

Faciliteiten tijdens je midweek in Salland:

  • Massagesalon
  • Binnenzwembad
  • Restaurant en snackbar
  • Fiets- en skelterverhuur
  • Gratis wifi
  • Midgetgolfbaan

Goedkope midweek weg in Overijssel

Tijdens je midweek weg in Overijssel kun je heerlijk ontspannen op ons autoluwe vakantiepark, maar hoef je je geen moment te vervelen. Doordat ons park aan de voet van de Holterberg ligt, op de Sallandse Heuvelrug, telt de omgeving talloze mooie fiets- en wandelroutes om te verkennen. Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug kenmerkt zich door uitgestrekte heidegebieden, dichte bossen en een indrukwekkend reliëf wat het een prachtig afwisselend landschap maakt. Op slechts 14 kilometer van het vakantiepark vind je Deventer, één van de oudste steden van ons land en dan ook perfect voor een dagje winkelen en cultuur snuiven. Ben je een midweek weg in Nederland met kinderen? Dan is Avonturenpark Hellendoorn op slechts 10 kilometer van het vakantiepark gegarandeerd een succes. Ook de Apenheul in Apeldoorn en Dinoland in Zwolle zijn aanraders voor een midweek weg met kinderen. Kies snel jouw favoriete accommodatie of kampeerplek voor een midweek weg in Overijssel.