• Camping vlak bij Deventer (17 km)
  • Kamperen en glamping
  • Aan de rand van de Sallandse Heuvelrug

Camping in de buurt van Deventer

Vind je Deventer ook zo'n leuke stad? En wil je graag een vakantie doorbrengen in de omgeving van deze stad? Dan is een camping in de buurt van Deventer ideaal! Bij Vakantiepark Sallandshoeve geniet je van het beste van twee werelden. Je kampeert namelijk aan de rand van een schitterend natuurgebied en zit toch op korte afstand van Deventer en andere plaatsen. Met de auto ben jr binnen een half uur in het centrum van deze hanzestad, terwijl je vanaf het vakantiepark lopend de Sallandse Heuvelrug kunt verkennen. Op onze camping in de omgeving van Deventer heb je diverse kampeermogelijkheden. Zo kun je terecht met een tent, caravan of camper, kun je kiezen voor privé sanitair of een van onze glampingaccommodaties boeken. Wat heeft jouw voorkeur?

 
 

Komt je kamperen nabij Deventer? Dan verblijf je op ruime plaatsen tussen de 80 m2 en 100 m2 groot. Afhankelijk van welke plaats je kiest beschik je over 10 ampère stroom, een wateraansluiting, waterafvoer en een CAI-aansluiting.

 

Kamperen op onze camping in de buurt van Deventer met iets meer luxe? Boek dan een plaats inclusief privé sanitair. De sanitairunit is uitgerust met een toilet, douche en wastafel. Zo hoef je nooit meer in de rij bij het sanitairgebouw te staan!

 

Je wilt wel het kampeergevoel ervaren, maar niet met een eigen kampeermiddel? Kies dan voor glamping en boek een luxe safaritent. De meeste tenten zijn volledig uitgerust en bieden je veel comfort. De tenten zijn er voor 2 tot 8 personen.

Behalve groene en ruime kampeerplaatsen beschikt onze camping in de buurt van Deventer ook over veelzijdige voorzieningen. Ons animatieteam, het binnenzwembad, de speelvijver en speeltuinen maken Vakantiepark Sallandshoeve tot een zeer geschikte bestemming voor gezinnen. Verder kun je terecht bij onze horeca, bowlen op onze bowlingbaan en fietsen huren om de Sallandse Heuvelrug te verkennen. 

 

Tips voor een vakantie nabij Deventer

Behalve natuurlijk een bezoek aan Deventer kun je vanaf onze camping in de omgeving van Deventer nog veel meer leuke dingen doen. Wij geven je een aantal tips op het gebied van natuur, cultuur en kindvriendelijke uitstapjes

1. Natuur 🍃 - Gelegen aan de Holterberg, onderdeel van de Sallandse Heuvelrug, kun je vanaf onze natuurcamping de mooiste fiets- en wandeltochten maken. Dit uitgestrekte natuurgebied zal je elke dag weer verbazen met haar diversiteit, dat mag je niet overslaan!

2. Cultuur 📖  - Het culturele evenement dat je niet wilt missen, is het jaarlijkse Dickens Festijn in Deventer. Elk jaar in december wordt de stad omgetoverd tot een levend tafereel uit de Dickens boeken en komen vele personages uit zijn boeken tot leven. 

3. Uitstapjes met kinderen 🎢  - Het wordt nog moeilijk kiezen met zoveel leuke kindvriendelijk dagjes uit. Kiezen jullie voor Dinoland in Zwolle, Avonturenpark Hellendoorn of de Apenheul in Apeldoorn? Op en rondom onze camping in de buurt van Deventer zit je goed voor een heerlijke vakantie met jouw kinderen.