• Camping vlak bij Deventer (17 km)
  • Kamperen en glamping
  • Aan de rand van de Sallandse Heuvelrug

Camping in de buurt van Deventer

Vindt u Deventer ook zo'n leuke stad? En wilt u graag een vakantie doorbrengen in de omgeving van deze stad? Dan is een camping in de buurt van Deventer ideaal! Bij Vakantiepark Sallandshoeve geniet u van het beste van twee werelden. U kampeert namelijk aan de rand van een schitterend natuurgebied en zit toch op korte afstand van Deventer en andere plaatsen. Met de auto bent u binnen een half uur in het centrum van deze hanzestad, terwijl u vanaf het vakantiepark lopend de Sallandse Heuvelrug kunt verkennen. Op onze camping in de omgeving van Deventer heeft u diverse kampeermogelijkheden. Zo kunt u terecht met een tent, caravan of camper, kunt u kiezen voor privé sanitair of een van onze glampingaccommodaties boeken. Wat heeft uw voorkeur?

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
 

Komt u kamperen nabij Deventer? Dan verblijft u op ruime plaatsen tussen de 80 m2 en 100 m2 groot. Afhankelijk van welke plaats u kiest beschikt u over 10 ampère stroom, een wateraansluiting, waterafvoer en een CAI-aansluiting.

 

Kamperen op onze camping in de buurt van Deventer met iets meer luxe? Boek dan een plaats inclusief privé sanitair. De sanitairunit is uitgerust met een toilet, douche en wastafel. Zo hoeft u nooit meer in de rij bij het sanitairgebouw te staan!

 

U wilt wel het kampeergevoel ervaren, maar niet met een eigen kampeermiddel? Kies dan voor glamping en boek een luxe safaritent. De meeste tenten zijn volledig uitgerust en bieden u veel comfort. De tenten zijn er voor 2 tot 8 personen.

Behalve groene en ruime kampeerplaatsen beschikt onze camping in de buurt van Deventer ook over veelzijdige voorzieningen. Ons animatieteam, het binnenzwembad, de speelvijver en speeltuinen maken Vakantiepark Sallandshoeve tot een zeer geschikte bestemming voor gezinnen. Verder kunt u terecht bij onze horeca, bowlen op onze bowlingbaan en fietsen huren om de Sallandse Heuvelrug te verkennen. 

 

Tips voor een vakantie nabij Deventer

Behalve natuurlijk een bezoek aan Deventer kunt u vanaf onze camping in de omgeving van Deventer nog veel meer leuke dingen doen. Wij geven u een aantal tips op het gebied van natuur, cultuur en kindvriendelijke uitstapjes

1. Natuur 🍃 - Gelegen aan de Holterberg, onderdeel van de Sallandse Heuvelrug, kunt u vanaf onze natuurcamping de mooiste fiets- en wandeltochten maken. Dit uitgestrekte natuurgebied zal u elke dag weer verbazen met haar diversiteit, dat mag u niet overslaan!

2. Cultuur 📖  - Het culturele evenement dat u niet wilt missen, is het jaarlijkse Dickens Festijn in Deventer. Elk jaar in december wordt de stad omgetoverd tot een levend tafereel uit de Dickens boeken en komen vele personages uit zijn boeken tot leven. 

3. Uitstapjes met kinderen 🎢  - Het wordt nog moeilijk kiezen met zoveel leuke kindvriendelijk dagjes uit. Kiezen jullie voor Dinoland in Zwolle, Avonturenpark Hellendoorn of de Apenheul in Apeldoorn? Op en rondom onze camping in de buurt van Deventer zit u goed voor een heerlijke vakantie met uw kinderen.

Boek een plekje op onze camping nabij Deventer