Sallandshoeve affiliate programma

Vakantiepark Sallandshoeve ligt vlakbij de Holterberg; een prachtig natuurgebied in Overijssel. Vakantiepark Sallandshoeve is uitermate geschikt voor gasten die op zoek zijn naar rust, natuur & privacy. Maar ook voor kinderen is veel leuks te beleven! Van een speelvijver en binnenzwembad tot diverse speeltuinen en een enthousiast animatieteam. Voor haar affiliate programma is Sallandshoeve aangesloten bij het netwerk TradeTracker. 

Aanbod van Sallandshoeve

Vakantiepark Sallandshoeve beschikt over een divers aanbod accommodaties en kampeerplaatsen. Gasten kunnen verblijven in een accommodatie geschikt voor 2 tot 8 personen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, zodat de gast kan genieten van een zorgeloze vakantie. Ook beschikt Vakantiepark Sallandshoeve over diverse safaritenten, geschikt voor maximaal 8 personen.

Liever een kampeervakantie in Overijssel? De kampeerplaatsen zijn minimaal 100 m² en zijn gelegen midden in de natuur. Gasten kunnen zelf hun favoriete zon- of schaduw plekje kiezen. De kampeerplaatsen beschikken over 10 ampère stroom, wateraansluiting, afvoering en CAI-aansluiting. 

Wist u dat?

  1. Gelegen vlakbij de Sallandse Heuvelrug
  2. Veel faciliteiten voor jong én oud
  3. Kindvriendelijk vakantiepark in Overijssel
  4. Met binnenzwembad én speelvijver
  5. Glamping mogelijkheden
 

Wat biedt Sallandshoeve u?

  • U ontvangt 5% commissie;
  • Er vindt geen ontdubbeling plaats;¬†
  • De tracking duurt 30 dagen en vindt plaats op basis van cookies en fingerprint;
  • Wij werken met een Custom Attributie Model van TradeTracker. Hierbij¬†worden alle publishers op een eerlijke wijze beloond;¬†
  • Wij maken gebruik van automatisch gegenereerde feeds.

Meer informatie of aanmelden

Wilt u profiteren van het succes van Sallandshoeve? Meldt u dan nu aan als affiliate via TradeTracker. Of wilt u meer informatie over het affiliate programma, heeft u vragen of bent u op zoek naar geschikt beeldmateriaal? Neem dan contact op via support@bookingboosters.nl.

Meld u aan voor het affiliate programma