1. Safaritenten voor 8 personen
  2. Gelegen in Overijssel
  3. Ervaar het luxe kampeergevoel

Glamping in Overijssel

Wilt u genieten van het echte kampeergevoel maar tegelijkertijd niets inleveren op comfort? Dan zit u goed op onze glamping in Overijssel. Op ons vakantiepark bij de Sallandse Heuvelrug kunt u luxe kamperen in Overijssel. De safaritenten bieden plaats aan maximaal 8 personen. In uw luxe safaritent op onze glamping in Overijssel slaapt u tussen de bomen, hoort u de vogels en eekhoorntjes ritselen tussen de bladeren en kunt u ‘s ochtends in het zonnetje ontbijten op de veranda voor uw safaritent in Overijssel. Wilt u ook in luxe genieten van dit heerlijke kampeergevoel? Kom een weekend, midweek of week vakantie vieren op onze glamping in Overijssel.

 

Uw safaritent in Overijssel

✔ Geschikt voor max. 8 personen

✔ Parkeerplaats bij uw safaritent

✔ Eigen badkamer met douche en toilet

✔ Keuken met koelkast, gasstel en koffiezetapparaat

✔ Twee slaapcabines

✔ Veranda met barbecue

 
Ontdek onze safaritenten
 

Safaritent in Overijssel huren

Vanuit uw safaritent in Overijssel op Vakantiepark Sallandshoeve heeft u een heerlijk uitzicht op de vijver met zandstrand. Binnen enkele stappen staat u met uw voeten in het zand! In deze vijver staan diverse speeltoestellen waar de kinderen uren waterpret beleven. Zo kunt u een boekje lezen op de veranda van uw safaritent in Overijssel en tegelijkertijd een oogje in het zeil houden op uw spelende kids. Uw safaritent is luxe ingericht en beschikt over diverse voorzieningen zoals een eigen badkamer met douche en toilet, een ingerichte keuken met koelkast, gasstel en koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapcabines, de ouder slaapcabine beschikt over een tweepersoonsbed en de andere slaapcabine over twee stapelbedden. Is het wat kouder weer? U kunt een gaskachel huren om het aangenaam warm te maken in uw safaritent in Overijssel. 

Impressie van onze glamping in Overijssel

 
 

Faciliteiten en omgeving van Vakantiepark Sallandshoeve

Bij Vakantiepark Sallandshoeve beleven gasten het hele jaar door veel waterpret dankzij het binnenzwembad en de speelvijver met zandstrand. Ook beleven de kinderen veel plezier in de speeltuin, op de trampoline, het sportveld of tijdens activiteiten van het animatieteam. Zeker weten dat zij thuis komen met gave vakantieverhalen over onze glamping in Overijssel. Heeft u zin in een snack of ijsje? Dan kunt u terecht bij onze brasserie. Natuurlijk wilt u niet alleen luxe kamperen in Overijssel, u wilt ook de omgeving van onze natuurcamping in Overijssel ontdekken. Wandelen of fietsen over de Sallandse Heuvelrug, een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn of een dagje winkelen in Deventer. In de omgeving is meer dan genoeg te beleven. Wanneer bezoekt u Vakantiepark Sallandshoeve voor een glampingvakantie in Overijssel?

 
Boek uw safaritent