Sallandshoeve
Kindvriendelijk vakantiepark Overijssel

Vriendenweekend op de Sallandse Heuvelrug

VRIENDENWEEKEND OP DE Sallandse Heuvelrug

Vriendschap moet je vieren! Het liefst zo vaak mogelijk... Neem de tijd voor elkaar. Niet alleen voor het feestje, maar ook omdat je je vriendschap moet onderhouden. Jullie kennen elkaar al 100 jaar. Jullie delen lief en leed met elkaar. Een gezellig mannen / vrouwen weekendje weg is zo gepland! Wanneer komen jullie genieten van alles dat Vakantiepark De Sallandshoeve te bieden heeft?!

Hoe wil jij met jouw vrienden overnachten op ons vakantiepark?

Vakantiepark voor vrienden

Je kan op ons vakantiepark voor vrienden in Salland zowel een accommodatie als een kampeerplaats boeken. Onze accommodaties bieden plek aan maximaal 8 personen en zijn volledig ingericht met alle gewenste gemakken. Van comfortabele bedden en een compleet ingerichte keuken tot een sfeervolle woonkamer en een ruime tuin of terras. Tip: onze stoere safaritenten zijn zeer geliefd! Bijvoorbeeld de 4-persoons safaricottage waarbij je slaapt op hoogte of de 6-persoons Rangerlodge. 

Ons vakantiepark in Overijssel is ook uitermate geschikt voor een kampeervakantie. Je kan kiezen uit een comfort kampeerplaats of kampeerplaats met privé sanitair. Boek deze naast elkaar met een voorkeursboeking en je ben heerlijk even met je vrienden weg. Ook liggen sommige kampeerplaatsen aan het water en beschikt een aantal over een eigen parkeerplaats bij de kampeerplek. Verder bent u voorzien van 10 ampère elektra, CAI-aansluiting, gratis wifi en een watertappunt. 

Je kan tijdens jouw vriendenweekend van alles doen bij ons. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische fiets huren, gezellig bowlen of eten bij Boerderij Sallandshoeve. Ook even een momentje voor jezelf? Verwen jezelf dan met een massage bij onze massagesalon.