Sallandshoeve
  • Vakantiepark voor kinderen
  • Nabij de Sallandse Heuvelrug
  • Met animatie, zwembad en speelvijver

Kindvriendelijk vakantiepark in Nederland

Wil je of ben je binnenkort van plan om een vakantie met kinderen te boeken? Dan is een kindvriendelijk vakantiepark in Nederland een aantrekkelijke optie. Vakantiepark Sallandshoeve is hiervoor jouw ideale vakantiebestemming. Ons kindvriendelijke vakantiepark in Overijssel, nabij de Sallandse Heuvelrug, is ideaal voor kleine en oudere kinderen tot en met 12 jaar. Onze accommodaties, kampeerplaatsen en faciliteiten bezorgen jouw en je kinderen een onvergetelijke tijd. Kies je voor een avontuurlijke glampingaccommodatie, comfortabele bungalow of een ruime kampeerplek?

Hoe wil je overnachten op ons vakantiepark voor kinderen?

Vakantiepark voor kinderen

Je kunt op ons vakantiepark voor kleine kinderen in Salland zowel een accommodatie als een kampeerplaats boeken. Onze accommodaties bieden plek aan maximaal 8 personen en zijn volledig ingericht met alle gewenste gemakken. Van comfortabele bedden en een compleet ingerichte keuken tot een sfeervolle woonkamer en een ruime tuin of terras. Tip: onze stoere safaritenten zijn zeer geliefd bij kinderen, bijvoorbeeld de 4-persoons safaricottage waarbij je slaapt op hoogte of de 6-persoons Rangerlodge. 

Liever kamperen met kinderen? Ons kindvriendelijke vakantiepark in Overijssel is ook uitermate geschikt voor een kampeervakantie. Je kunt kiezen uit een comfort kampeerplaats of kampeerplaats met privé sanitair. Ook liggen sommige kampeerplaatsen aan het water en beschikt een aantal over een eigen parkeerplaats bij de kampeerplek. Verder ben je voorzien van 10 ampère elektra, CAI-aansluiting, gratis wifi en een watertappunt. 

To do's tijdens jouw vakantie met kinderen

Op ons kindvriendelijke vakantiepark in Overijssel is genoeg te beleven voor jong en oud. De kinderen vermaken zich opperbest met het animatieteam in de vakantieperiodes, in het overdekte zwembad, in de speeltuin of rondom de speelvijver. Ook hebben we diverse sportvelden en kun je midgetgolfen of een potje bowlen met het gezin. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in ons restaurant of snackbar. De omgeving van ons vakantiepark voor kleine kinderen is ook zeer geschikt voor gezinsuitjes. Van een bezoekje aan de Apenheul en Avonturenpark Hellendoorn tot een ontdekkingstocht op Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Ook liggen Raalte, Holten en Rijssen op korte afstand van ons kindvriendelijke vakantiepark. Wij verwelkomen je graag bij Vakantiepark Sallandshoeve!

Op het park

Binnenzwembad

Op het park

Speelvijver