• Gelegen nabij de Sallandse Heuvelrug
  • Ruime en groene kampeerplaatsen
  • Met binnenzwembad en speelvijver

Camping bij de Sallandse Heuvelrug

Wilt u midden in de natuur kamperen en genieten van veel rust en privacy? Bezoek dan onze camping in Salland en kom optimaal ontspannen. Op onze camping nabij de Sallandse Heuvelrug kunt u overnachten op ruime en groene kampeerplaatsen. Neem uw eigen tent, camper of caravan mee en geniet van een heerlijke kampeervakantie. U heeft de keuze uit een zonnig- of schaduwplekje. Ook liggen bijna al onze kampeerplaatsen bij de speelvijver; dat is pas leuk voor de kinderen! Beschikt u niet over eigen kampeermiddelen of wilt u liever nét iets meer luxe? Verblijf dan in een safaritent of comfortabele accommodatie; op onze camping bij de Sallandse Heuvelrug vindt u voor elk wat wils!

Bekijk ons aanbod
 

Kamperen of een accommodatie huren op onze camping in Salland

Bent u een echte natuurliefhebber en wilt u tijdens uw vakantie graag kamperen midden in de natuur? Op onze camping in Salland kiest u een eigen plekje uit en beleeft u een geweldige vakantie. U heeft de keuze uit een comfort kampeerplaats of een camperplaats. Op de comfort kampeerplaats beschikt u over 10 ampère stroom, een water- en rioolafvoer en CAI-aansluiting. De kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van ruim 100m²; genoeg ruimte dus! De camperplaatsen op onze camping bij de Sallandse Heuvelrug beschikken over een grijs water afvoer, 10 ampère elektra en een waterkraan in de buurt. Wilt u liever iets meer luxe? Kies dan voor een comfortabele bungalow. Bereid een maaltijd in de keuken, kijk een filmpje in de woonkamer of relax op uw terras. 

Faciliteiten bij de Sallandshoeve

  • Horecagelegenheid
  • Binnenzwembad
  • Speelvijver en speeltuinen
  • Enthousiast animatieteam
  • Fietsverhuur
  • Gratis wifi
 
 

Ontdek onze camping bij de Sallandse Heuvelrug

Op onze camping in Salland hoeft u zich zeker niet te vervelen! Plons in het binnenzwembad, speel een potje midgetgolf of huur fietsen om de omgeving te verkennen. Viert u samen met uw kinderen vakantie op onze natuurcamping nabij de Sallandse Heuvelrug? Die kunnen zich uitstekend vermaken met het animatieteam, in de speeltuin of op het speelveld. Ook vermaken de kids zich opperbest in de speelvijver met allerlei gave speeltoestellen. Als ouder kunt u heerlijk relaxen op het strand rondom de speelvijver. 

Wilt u een dagje eropuit? Ook in de omgeving is genoeg te beleven. Bent u een echte natuurliefhebber? Breng dan zeker een bezoekje aan Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug; een prachtig natuurgebied waar u misschien wel wilde dieren spot! Of neem de kids een dagje mee naar Avonturenpark Hellendoorn, Dinoland in Zwolle of de Apenheul in Apeldoorn. Wilt u een dagje cultuur snuiven? Bezoek dan de steden Deventer, Zutphen of Zwolle en struin door de gezellige straatjes. Kortom, zowel op onze camping bij de Sallandse Heuvelrug als in de omgeving is genoeg te beleven. Wanneer mogen wij u komen verwelkomen op onze camping in Salland?

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid