• Kamperen, glamping en accommodaties
  • Binnenzwembad én speelvijver
  • Nabij de Sallandse Heuvelrug

Kindercamping in Overijssel

Op vakantie met kinderen in Nederland? Een verblijf op onze kindercamping in Overijssel wordt gegarandeerd een groot succes! Op onze camping in Nieuw Heeten is er voldoende ruimte en plek voor de kids om lekker te spelen. Met hun nieuwe vriendjes, die altijd snel gemaakt zijn, maken ze elke dag weer andere plannen. Je kunt met jouw gezin bij Vakantiepark Sallandshoeve een kampeerplaats boeken, een accommodatie huren of verblijven in een luxe safaritent. Tip: onze stoere safaritenten doen het altijd goed bij kinderen! Zodra je de vele faciliteiten op onze kindvriendelijke camping in Overijssel ontdekt zul je begrijpen waarom jouw kids hier een fantastische vakantie tegemoet gaan. Ook voor jou als ouder is Vakantiepark Sallandshoeve een heerlijke plek. Vakantie voor het hele gezin, daarvoor zit je bij ons goed.

Hoe wil je verblijven op onze kindercamping in Overijssel?

Kindvriendelijke camping in Overijssel

Onze kindercamping in Overijssel beschikt over kampeerplaatsen geschikt voor een tent, camper of caravan. Voor iets meer luxe kies je voor een kampeerplaats met privé sanitair. Nog luxer zijn onze safaritenten, geschikt voor maximaal 8 personen. Je beschikt over eigen voorzieningen zoals een ingerichte keuken en badkamer. Toch liever in een vakantiehuisje verblijven op onze kindvriendelijke camping in Overijssel? Ook dat is mogelijk, een bungalow boek je voor 2 tot 6 personen. Kindvriendelijke faciliteiten zoals ons binnenzwembad, speelvijver, enthousiast animatieteam en diverse speeltuinen en speelvelden maken jouw verblijf compleet.

Vakantiepark Sallandshoeve:

  • Geschikt voor jong én oud
  • Veel kindvriendelijke faciliteiten
  • Diversiteit aan verblijfsmogelijkheden
  • In een natuurrijke omgeving
  • Talloze dagjes uit in de omgeving
 

Tips voor kindvriendelijke uitjes

Hoewel er op onze kindercamping in Overijssel van alles te beleven valt, horen uitjes natuurlijk ook bij vakantie. Gelukkig zijn er in de omgeving veel leuke uitjes met kinderen te maken. Hieronder lees je onze favorieten. Welk uitje is de favoriet van jouw kinderen?

🦖 1. Oog in oog met dinosaurussen

Levensechte dinosaurussen? Je vindt ze bij Dinoland in Zwolle. Deze giganten leefden miljoenen jaren geleden, maar dat maakt ze niet minder interessant. In dit themapark ontdekken jij en de kinderen meer dan 100 soorten en is er van alles te beleven. Ga bijvoorbeeld klimmen, lasergamen, fosielen zeven of speel minigolf.

🦌 2. Ontdek de verschillende diersoorten in Europa

Het Natuurdiorama op de Holterberg is een leuk alternatief voor de dierentuin. Dit museum heeft een van de grootste collecties diersoorten van Europa. De levensgrote diorama's zijn zeer spectaculair en laten kinderen op speelse wijze kennis maken met verschillende dieren. Tevens is er voor de kids een speurtocht uitgezet door het museum.

🎢 3. Avonturenpark Hellendoorn

Een vakantie op onze kindvriendelijke camping in Overijssel is niet compleet zonder een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn. Het park biedt meer dan 30 attracties en shows, geschikt voor kinderen (en volwassenen) van alle leeftijden. Wie van jullie is de echte waaghals en durft in elke achtbaan?