• Natuurhuisje voor max. 8 personen
  • Super leuke faciliteiten waaronder een speelvijver
  • Gelegen aan de Sallandse Heuvelrug

Verblijf in een natuurhuisje nabij de Sallandse Heuvelrug

Een vakantiehuisje in de natuur is ideaal wanneer je wilt onthaasten en ontspannen. Een perfect voorbeeld hiervan is een natuurhuisje bij de Sallandse Heuvelrug. Geniet van de vogeltjes, de rust en vele wandel- en fietstochten in deze prachtige omgeving. Vakantiepark Sallandshoeve biedt safaritenten en natuurhuisjes in Salland aan geschikt voor maximaal acht personen. Het vakantiepark biedt ook diverse faciliteiten die jouw vakantie extra aangenaam maken zoals een binnenzwembad, speelvijver en een massagesalon. Gun jezelf de tijd om te genieten en de Sallandse rust te ervaren en huur een natuurhuisje bij de Sallandse Heuvelrug.

Uw natuurhuisje nabij de Sallandse Heuvelrug

Jouw natuurhuisje nabij de Sallandse Heuvelrug is geschikt voor maximaal 6 personen en van alle gemakken voorzien. Wil je liever iets meer back-to-basic? Kies dan voor een safaritent op onze natuurcamping. De safaritenten zijn volledig ingericht en geschikt voor maximaal 8 personen. Op het vakantiepark hoef jij je geen moment te vervelen dankzij de vele faciliteiten. Terwijl je geniet van een full body massage in de massagesalon, spelen de kinderen in het binnenzwembad, de speeltuin of samen met het animatieteam! Natuurlijk is er op het gehele park gratis wifi aanwezig, zodat ook het thuisfront kan meegenieten van jouw vakantie in een natuurhuisje in Salland

 

Een greep uit de faciliteiten:

  • Massagesalon
  • Binnenzwembad
  • Speelvijver
  • Midgetgolf
 
 

Wat te doen in de omgeving vanuit jouw natuurhuisje

Wanneer je een natuurhuisje in Salland nabij de Sallandse Heuvelrug huurt is het natuurlijk een must om dit prachtige gebied te verkennen. Ga wandelen of fietsen over de Holterberg en laat je verrassen door dit glooiende en afwisselende natuurgebied. Wil je de omgeving verder verkennen maar heb je geen zin om te fietsen? Huur dan eens E-Chopper op het park en volg de route die je hierbij ontvangt. Mountainbike fanaten kunnen ook hun hart ophalen tijdens een vakantie in Salland dankzij de vele routes en natuurlijk het Bikepark Salland waar zowel beginnende als gevorderde mountainbikers naar hartelust kunnen oefenen. Voor kinderen is het Avonturenpark Hellendoorn, dat op slechts een kwartiertje rijden ligt, ongetwijfeld het hoogtepunt van de vakantie. Kortom, wat je gezelschap ook is, je beleeft gegarandeerd een heerlijke vakantie vanuit jouuw natuurhuisje in Salland.