Sallandshoeve
Fietsvakantie op de Sallandse heuvelrug

Mountainbiken op de Sallandse Heuvelrug

Mountainbiken OP DE Sallandse Heuvelrug

Wat is er nu leuker dan met je mountainbike over de Sallandse Heuvelrug te crossen? Vakantiepark De Sallandshoeve is de perfecte uitvalsbasis voor het mountainbikers en wielrenners. Je fietst bijvoorbeeld zo naar de Holterberg, maar ook door prachtige heide en boslandschappen. Wist je dat de Sallandse Heuvelrug een van de wijdste vergezichten heeft van Europa? En aan het einde van een dag mountainbiken kom je heerlijk terug bij je accommodatie en kan je jezelf verwennen met een hapje eten van Boerderij Sallandshoeve of steek je lekker zelf de BBQ aan! Wat wil je nog meer? 

Vanuit welke accommodatie ga jij mountainbiken?

Overnachten op de Sallandse Heuvelrug

Je kan op ons vakantiepark in Salland zowel een accommodatie als een kampeerplaats boeken. Onze accommodaties bieden plek aan maximaal 8 personen en zijn volledig ingericht met alle gewenste gemakken. Van comfortabele bedden en een compleet ingerichte keuken tot een sfeervolle woonkamer en een ruime tuin of terras. Tip: onze stoere safaritenten zijn zeer geliefd! Bijvoorbeeld de 4-persoons safaricottage waarbij je slaapt op hoogte of de 6-persoons Rangerlodge. 

Ons vakantiepark in Overijssel is ook uitermate geschikt voor een kampeervakantie met de fiets of mountainbike. Je kan kiezen uit een comfort kampeerplaats of kampeerplaats met privé sanitair. Ook liggen sommige kampeerplaatsen aan het water en beschikt een aantal over een eigen parkeerplaats bij de kampeerplek. Verder ben je voorzien van 10 ampère elektra, CAI-aansluiting, gratis wifi en een watertappunt. 

Je kan tijdens jouw vakantie met de mountainbike van alles doen bij ons. Heb je zelf geen fiets bij? Huur er dan een bij onze receptie. Daarnaast kan je natuurlijk gezellig bowlen of eten bij Boerderij Sallandshoeve. Er is genoeg te doen!

Op het park

Boerderij Sallandshoeve

In de omgeving: 6km

Ontdek de Sallandse Heuvelrug