Fietsvakantie OP DE Sallandse Heuvelrug

Wat is er nu leuker dan met je fiets over de Sallandse Heuvelrug te trekken? Vakantiepark De Sallandshoeve is de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van de Sallandse Heuvelrug. Je fietst bijvoorbeeld zo naar de Holterberg, maar ook door prachtige heide en boslandschappen. En aan het einde van een dagje fietsen kom je heerlijk terug bij je accommodatie en kan je jezelf verwennen met een hapje eten van Boerderij Sallandshoeve of steek je lekker zelf de BBQ aan! Wat wil je nog meer? 

Hoe ga jij op fietsvakantie op ons vakantiepark?

Overnachten op de Sallandse Heuvelrug

Je kan op ons vakantiepark in Salland zowel een accommodatie als een kampeerplaats boeken. Onze accommodaties bieden plek aan maximaal 8 personen en zijn volledig ingericht met alle gewenste gemakken. Van comfortabele bedden en een compleet ingerichte keuken tot een sfeervolle woonkamer en een ruime tuin of terras. Tip: onze stoere safaritenten zijn zeer geliefd! Bijvoorbeeld de 4-persoons safaricottage waarbij je slaapt op hoogte of de 6-persoons Rangerlodge. 

Ons vakantiepark in Overijssel is ook uitermate geschikt voor een kampeervakantie met de fiets. Je kan kiezen uit een comfort kampeerplaats of kampeerplaats met privé sanitair. Ook liggen sommige kampeerplaatsen aan het water en beschikt een aantal over een eigen parkeerplaats bij de kampeerplek. Verder bent u voorzien van 10 ampère elektra, CAI-aansluiting, gratis wifi en een watertappunt. 

Je kan tijdens jouw fietsvakantie van alles doen bij ons. Heb je zelf geen fiets bij? Huur er dan een bij onze receptie. Daarnaast kan je natuurlijk gezellig bowlen of eten bij Boerderij Sallandshoeve. Er is genoeg te doen!

Op het park

Boerderij Sallandshoeve