Sallandshoeve
Camping Nieuw Heeten

Overnachten in Nieuw Heeten, nabij de Sallandse Heuvelrug

 • Kindvriendelijke camping
 • Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug
 • Mét speelvijver en zandstrand

Vakantiegenot in Nieuw Heeten

Wanneer je op zoek bent naar een camping in Nieuw Heeten bent je bij Vakantiepark Sallandshoeve aan het juiste adres. Onze camping ligt vlak bij de Sallandse Heuvelrug; een prachtig natuurgebied. Je kunt je dan ook wel voorstellen dat onze kampeerplekken en accommodaties omringd zijn door veel natuurschoon. Overnacht back to basic op een ruime kampeerplaats of in een comfortabele accommodatie voor meer luxe en comfort. In Nieuw Heeten op onze camping is er genoeg te beleven voor zowel jong als oud. Zoek verkoeling in de speelvijver of trek een paar baantjes in het binnenzwembad. Beleef het ultieme vakantiegevoel!

Ontdek de charme van overnachten bij Sallandshoeve

Beschik je over een eigen kampeermiddel en houd je van het buitenleven? Kom dan kamperen in Nieuw Heeten op onze camping. De kampeerplaatsen zijn minimaal 100 m² en beschikken over 10 ampère elektra, wateraansluiting, afvoering en CAI-aansluiting. Kies je eigen zon- of schaduwplekje en beleef een geweldige kampeervakantie. Wil je liever iets meer comfort? Kies dan voor een glamping accommodatie of een vakantiehuis geschikt voor maximaal 8 personen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien; je hoeft alleen je koffer mee te nemen en je welverdiende vakantie kan beginnen! 

Meer over ons Vakantiepark:

 • Gelegen bij de Sallandse Heuvelrug
 • Ruime kampeerplekken en accommodaties
 • Speelvijver met zandstrand
 • Binnenzwembad

Vind jouw ideale vakantie in Nieuw Heeten 

Onze tips tijdens jouw vakantie

In de omgeving van Nieuw Heeten en op ons vakantiepark is genoeg te beleven. Neem een duik in het binnenzwembad, beleef veel waterpret in de speelvijver of relax op het zandstrand. De kids vermaken zich opperbest in de speeltuin met airtrampoline, kabelbaan, tafeltennistafel en nog veel meer. Ook staat het animatieteam in de schoolvakanties voor de kinderen klaar. Samen knutselen en spelletjes spelen; je kinderen beleven een geweldige tijd. Buiten onze camping zul je je ook zeker niet vervelen. Spot wilde dieren bij de Holterberg of de Sallandse Heuvelrug of maak een prachtige wandel- of fietstocht door deze twee natuurgebieden. Liever een dagje cultuur snuiven? Bezoek de hanzesteden Deventer en Zwolle en leer meer over de rijke geschiedenis. Of beleef een leuk dagje uit bij Avonturenpark Hellendoorn of dierenpark Apenheul.

  De Holterberg of de Sallandse Heuvelrug
  Cultuursnuiven in Deventer en Zwolle
  Avonturenpark Hellendoorn
  Dierenpark Apenheul

Ons vakantiepark in NIeuw Heeten bevindt zich hier 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

✦ Hoe ver ligt Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug van het park af?

Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug ligt op slechts 13 km afstand van ons vakantiepark in Nieuw Heeten. Dat is ongeveer een kwartiertje rijden en voor de fanatiekelingen onder ons een half uurtje fietsen.

✦ Mag mijn hond ook mee op vakantie naar jullie vakantiepark?

Jazeker, zowel op de kampeerplaatsen als in de accommodaties zijn honden toegestaan. Let op: er geldt een maximum van twee honden per verblijf. Geef dit aan bij de boeking en vinden een gepast verblijf!