• Aan de rand van de Sallandse Heuvelrug
  • Kindvriendelijke camping
  • Ruime kampeerplaatsen

Camping vlak bij Holten

Vakantiepark Sallandshoeve ligt op slechts 8 kilometer afstand van Holten. Wilt u kamperen nabij dit Sallandse dorp? Dan zit u op onze camping nabij Holten precies goed. U kampeert bovendien aan de rand van een schitterend natuurgebied, want zowel de Sallandse Heuvelrug als de Holterberg liggen op een steenworp afstand. Op onze camping bij Holten heeft u de mogelijkheid om uw eigen kampeerspullen mee te nemen, te kamperen met privé sanitair of kies voor luxe door een van onze safaritenten te boeken. De ruime en groene kampeerplaatsen bieden u veel privacy en geven u het ultieme vakantiegevoel. Kamperen op onze camping nabij Holten, dat wilt u toch niet missen?

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
Kamperen

Kamperen

  • Met tent, camper of caravan
  • Mogelijkheid voor privé sanitair
  • 10 ampère stroom, wateraansluiting, waterafvoer en CAI-aansluiting
  • Gemiddelde grootte van 100 m²
 
Ontdek onze camping nabij Holten

Glamping

  • Stoere en luxe safaritenten
  • Voor 2 tot 8 personen
  • Mogelijkheid voor eigen keuken en badkamer
  • Heerlijke comfortabele bedden
 
Bekijk onze safaritenten
 
Safaritenten

Vakantie op onze camping bij Holten

Als u komt kamperen op onze camping nabij Holten gaat u een fantastische tijd beleven. Zo is er op onze kindercamping in Overijssel van alles te beleven voor de kinderen. De meeste kampeerplekken liggen rondom of vlak bij de speelvijver met speeltuin op onze camping bij Holten. Dit is dé plek waar uw kinderen zich urenlang kunnen vermaken en nieuwe vriendjes ontmoeten. En zijn ze uitgekeken op de speelvijver? Dan is er in de schoolvakanties een animatieteam aanwezig, kunnen ze zwemmen in het binnenzwembad of een potje tafeltennis spelen. Op onze camping vlak bij Holten kunt u bij onze horeca terecht voor een hapje en drankje en kunt u fietsen huren om de prachtige omgeving te verkennen.

Wat te doen in Holten en omgeving?

Holten is dé uitvalsbasis voor een actief dagje uit op de Holterberg en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Wandelend of fietsend vanaf onze camping bij Holten komt u langs uitgestrekte heidevelden, dichte bossen en wie weet staat u ineens oog in oog met een hert. Bent u op vakantie met uw hond bij ons? Dan maakt u samen heerlijke wandelingen door dit natuurgebied. Vanaf Holten bent u ook zo bij Natuurdiorama de Holterberg, waar u een van de grootste collecties Europese diersoorten kunt bewonderen. Dankzij de speurtocht is dit ook een heel geschikt uitje met kinderen. Leuke steden om te bezoeken vanaf onze camping nabij Holten zijn Raalte, Rijssen of Zutphen.

Boek een plekje op onze camping bij Holten
 

Ligging de Sallandshoeve