Sallandshoeve
  • Huisje huren tijdens de voorjaarsvakantie
  • Accommodaties voor 2 tot 6 personen
  • Gelegen nabij de Sallandse Heuvelrug

Voorjaarsvakantie bij Vakantiepark Sallandshoeve

De dagen worden langer en het zonnetje komt steeds vaker tevoorschijn. De voorjaarsvakantie is hét perfecte moment om er even tussenuit te gaan en te genieten van het lekkere weer. Vier de voorjaarsvakantie bij Vakantiepark Sallandshoeve en beleef een geweldige tijd! Op ons vakantiepark op de Sallandse Heuvelrug kun je een comfortabele accommodatie huren die van alle gemakken is voorzien. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen; met wie je ook de voorjaarsvakantie viert, je vindt altijd een geschikt vakantiehuis. Ons vakantiepark ligt dicht bij de Sallandse Heuvelrug. Bos, heide, heuvels en uitgestrekte weilanden; Salland heeft het allemaal. En daarbij komt; het voorjaar is de mooiste periode van het jaar; alles staat vol in de bloei!

ontdek Onze verblijftips ‚§Ķ

2 - 4-persoons Bungalow IJssel Plus

Een comfortabele bungalow voor 2 tot 4 personen in gemoedelijke omgeving
Meer

2 - 6-persoons Bungalow Schipbeek

Comfortabel ingerichte bungalow voor 2 tot 6 personen
Meer

2 - 6-persoons Bungalow Schipbeek Luxe

Comfortabel ingerichte bungalow voor 6 personen
Meer

Vakantiehuis huren tijdens de voorjaarsvakantie

Het voorjaar is één van de mooiste periodes om op vakantie te gaan. Ben je een echte natuurliefhebber? Dan ben je bij onze natuurcamping in Overijssel helemaal op de juiste plek. In de omgeving vind je namelijk een prachtig natuurgebied. En in het voorjaar staat alles prachtig in de bloei. Naast de prachtige omgeving kun je ook ontspannen en genieten in jouw vakantiehuis. Relax op de bank in de woonkamer, bereid een lekkere maaltijd in de keuken en ervaar een goede nachtrust op de comfortabele bedden. 

Als gast van ons vakantiepark kun je ook gebruik maken van de parkfaciliteiten. Neem een duik in het binnenzwembad of speel een potje tafeltennis. De kinderen vermaken zich opperbest in de speeltuin of op het sportveld; er is van alles te beleven wanneer je een bungalow huurt. Heb je geen zin om 's avonds te koken? Schuif dan aan in het restaurant en geniet van een lekkere maaltijd. Met wie kom jij de voorjaarsvakantie vieren?

Waarom Vakantiepark Sallandshoeve?

  • Gelegen bij een prachtig natuurgebied
  • M√©t binnenzwembad
  • Accommodaties midden in de natuur
  • Veel faciliteiten voor jong √©n oud
  • Huisdiervriendelijk
  • Gratis WiFi