Sallandshoeve
  • Gelegen nabij de Sallandse Heuvelrug
  • Accommodaties en kampeerplaatsen
  • Vakantiepark met binnenzwembad

Herfstvakantie in Salland

De herfstvakantie is een heerlijke periode om eropuit te gaan. Geniet van de zonnestralen voordat de koude winterperiode begint en bewonder de prachtige rood-, geel- en bruine kleuren in de natuur. Vakantiepark Sallandshoeve is gelegen bij de Sallandse Heuvelrug; een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen tijdens jouw herfstvakantie. Verblijf in een comfortable accommodatie of op een ruime kameerplaats. Beschik je niet over een eigen kampeermiddel of wil je nét iets meer luxe? Kies dan voor een safaritent; zo beleef je toch het echte buitenleven maar dan met veel meer comfort. Ook kun jij je tijdens de herfstvakantie uitstekend vermaken op ons vakantiepark. Neem een duik in het binnenzwembad, speel een potje voetbal op het speelveld of schuif aan in ons restaurant en geniet van een lekkere maaltijd.

ontdek de omgeving tijdens de herfstvakantie

Er zijn in de herfstvakantie genoeg dingen te ontdekken. Je hoef je zeker niet te vervelen! Zowel op het park als in de omgeving zijn er diverse dingen te beleven. Ben je een natuurliefhebber? Dan raden wij je aan om de Sallandse Heuvelrug eens te ontdekken. Je kunt hier prachtige wandel- en fietstochten maken. Tijdens de herfstvakantie kun je ook een heerlijk uitstapje maken naar gezellige dorpjes of steden, zoals Raalte, Holten, Rijssen, Deventer, Zutphen en Zwolle. Hier kun je shoppen of cultuur snuiven. Wil je een leuk uitstapje maken met de kinderen? Bezoek dan eens Avonturenpark Hellendoorn, kinderboerderij Dondertman, Dinoland Zwolle of Apenheul Apeldoorn. 

Jouw verblijf in de herfstvakantie

De Sallandshoeve biedt diverse accommodaties aan tijdens de herfstvakantie in Nederland. Wij hebben perfecte vakantiehuizen waar je met het gezin, familie of gewoon lekker met z'n tweetjes in kunt verblijven. Deze huisjes zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Naast deze vakantiehuizen biedt de Sallandshoeve ook stoere safaritenten en comfortabale kampeerplaatsen aan op onze 4-sterren camping. Op de camping in de herfstvakantie kun je verblijven in jouw eigen tent, caravan of camper. Met wie komt jij genieten van de herfstvakantie?

Het vakantiepark:

  • Comfortabele kampeerplaatsen
  • Vakantiehuizen voor maximaal 8 personen
  • Stoere safaritenten
  • Nabij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug
  • Binnenzwembad en speelvijver

Veelgestelde vragen over de herfstvakantie

‚Źį Is het mogelijk om een last minute te boeken in de herfstvakantie?

Er is niks leuker dan op het laatste moment toch nog besluiten om op vakantie te gaan tijdens de herfstvakantie. Daarom kan je bij de Sallandshoeve ook last minute nog een vakantie boeken! Bij de Sallandshoeve beschikken we over diverse accommodaties tijdens uw herfstvakantie. Kies je voor een vakantiehuis, safaritent of komt je gezellig overnachten op één van onze kampeerplaatsen?

ūüćÉ Is het mogelijk om een weekend weg te boeken tijdens de herfstvakantie?

Heb je geen tijd of zin om een hele week op vakantie te gaan tijdens de herfstvakantie? Geen probleem bij de Sallandshoeve! Je kunt gemakkelijk een weekend weg boeken tijdens de herfstvakantie. Het park is gelegen op een unieke locatie bij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.