1. Uitgebreid animatieprogramma
  2. Speciaal Maris Life eenouder veld
  3. Gezellige camping op Sallandse Heuvelrug

Eenoudervakantie op Sallandse Heuvelrug

Wil je als alleenstaande ouder op vakantie met jouw kinderen, maar heb je jouw verblijfsplek nog niet gevonden? Stop met zoeken! Ons vakantiepark op de Sallandse Heuvelrug is de ideale bestemming voor een vakantie als eenoudergezin. Verblijf met jouw kind(eren) op een gezellig eenouderveld van Sallandshoeve. Met sanitaire voorzieningen, animatie voor kinderen t/m 12 jaar en extra's hoeft niemand zich te vervelen! Samen met andere eenouder gezinnen verblijf je op een kampeerveld bestaande uit ingerichte lodgetenten voor 5 personen en je kunt met jouw eigen kampeermiddel komen kamperen. Onze eenouder vakanties worden in samenwerking met Maris Life georganiseerd.

Reserveer eenouder vakantie
 

Alleenstaande ouder vakantie in Nederland

Op vakantie gaan als alleenstaande ouder is heel gemakkelijk op Vakantiepark Sallandshoeve. Het gezellige kampeerveld van onze camping is speciaal ingericht voor eenoudergezinnen. Een gezellige ontmoetingsplek zorgt voor de sociale verbinding tussen de gezinnen. Vlakbij het kampeerveld is een sanitairgebouw en de speelvijver, waar jouw kinderen volop plezier beleven!

Faciliteiten op Sallandshoeve

  • Professioneel animatieteam (in de schoolvakanties)
  • Binnenzwembad
  • Speeltuinen op het park
  • Speelvijver vlak bij het eenouderveld
  • Restaurant en snackbar
  • Kleine winkel bij receptie
  • Skelterverhuur
  • Midgetgolf

Reisleiding

Tijdens jullie eenoudervakantie is er een enthousiaste begeleider. Zij organiseert samen met jullie leuke activiteiten en is het aanspreekpunt om ervoor te zorgen dat jij en je kids een onbezorgde en fijne vakantie zullen hebben. Zij verzorgt onder andere de welkomsmeeting en maakt jou en je kids wegwijs op de camping.Aankomst- en vertrek dag altijd op zaterdag.

Reserveer eenoudervakantie

Geef de voor- en achternaam van uw kind(eren) aan.

Geef hier de naam en het telefoonnummer aan van de thuisblijver.