• Uitgebreid animatieprogramma
 • Speciaal eenouder veld
 • Gezellige camping op Sallandse Heuvelrug

Eenoudervakantie op Sallandse Heuvelrug

Wil je als alleenstaande ouder op vakantie met jouw kinderen, maar heb je jouw verblijfsplek nog niet gevonden? Stop met zoeken! Ons vakantiepark op de Sallandse Heuvelrug is de ideale bestemming voor een vakantie als eenoudergezin. Met sanitaire voorzieningen, animatie voor kinderen t/m 12 jaar en extra's hoeft niemand zich te vervelen! Je kunt er voor kiezen te verblijven met je eigen kampeermiddel of je kunt verblijven in een van onze vijf persoons ingerichte tenten.

Eenoudervakanties zomer 2021

In tegenstelling tot voorgaande jaren is er in 2021 geen apart eenouder kampeerveld of extra animatie voor eenoudergezinnen

Alleenstaande ouder vakantie in Nederland

Op vakantie gaan als alleenstaande ouder is heel gemakkelijk op Vakantiepark Sallandshoeve. Het gezellige kampeerveld van onze camping is speciaal ingericht voor eenoudergezinnen. Een gezellige ontmoetingsplek zorgt voor de sociale verbinding tussen de gezinnen. Vlakbij het kampeerveld is een sanitairgebouw en de speelvijver, waar jouw kinderen volop plezier beleven!

Reserveer direct online
 

Faciliteiten op Sallandshoeve

 • Professioneel animatieteam (in de schoolvakanties)
 • Binnenzwembad
 • Speeltuinen op het park
 • Speelvijver
 • Restaurant en snackbar
 • Kleine kampeer winkel
 • Skelterverhuur
 • Midgetgolf
 • E-chopper verhuur
 • Fietsverhuur
 

💁‍♀️ Wat is een eenoudervakantie?

Een eenoudervakantie is een vakantie voor een alleenstaande ouder die samen met zijn of haar kind(eren) op vakantie gaat. Vakantiepark Sallandshoeve is een vakantiepark op de Sallandseheuvelrug, de ideale uitvalsbasis voor een eenoudervakantie. Tijdens een eenoudervakantie bij Sallandshoeve ervaar je echt even tijd voor jezelf én de kinderen.

🌳 Waar in Nederland een eenoudervakantie vieren?

Dat doe je bij Vakantiepark Sallandshoeve, een gezellig vakantiepark op de Sallandseheuvelrug. Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is een prachtig natuurgebied waar u prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. Natuurliefhebbers halen hun hart op bij het zien van dit natuurgebied. Ook kunt u een uitstapje maken naar een gezellige dorpje of leuke stad voor een dagje shoppen of cultuur snuiven. Bent u op zoek naar wat spanning en sensatie? Ga dan over de kop in de achtbaan bij Avonturenpark Hellendoorn of cross over modderige mountainbike paden. Er is altijd wel wat te beleven in de buurt van ons vakantiepark!

Kom luxe kamperen op ons gezellige kampeerveld, speciaal ingericht voor eenoudergezinnen. Dankzij onze zwembaden, speeltuinen én horecagelegenheden hoef je je geen enkel moment te vervelen! 

💸 Een goedkope eenoudervakantie boeken?

Dan ben je bij Sallandshoeve aan het juiste adres. Neem een kijkje tussen onze acties en boek een goedkope eenoudervakantie. Kies het verblijf dat het beste bij jullie past.

👨‍👧 Als alleenstaande ouder op vakantie met jouw kind?

Vier een welverdiende vakantie samen met jouw kind bij vakantiepark Sallandshoeve; een kindvriendelijke camping in Overijsel. Jouw kind vermaakt zich opperbest samen met het animatieteam, waardoor je even lekker kunt relaxen en tot rust kunt komen. Jouw kinderen maken binnen no-time vakantievriendjes op het kampeerveld of in de speeltuin.

🏡 Op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder op vakantie gaan kan best spannend zijn. Bij Sallandshoeve zorgen wij ervoor dat je een fijne en vooral gezellige vakantie beleeft. Onze 4-sterren camping op de Sallandseheuvelrug beschikt over een camping en bungalowpark. Hier maken de kinderen binnen no-time vakantievriendjes en kun je lekker relaxen.