Sallandshoeve
  • Hemelvaartweekend in Overijssel
  • Accommodaties en kampeerplaatsen
  • Gelegen nabij de Sallandse Heuvelrug

Hemelvaart in Overijssel

Tijdens Hemelvaart is het ideale moment om er even tussenuit te gaan. Even ontspannen en quality time met jouw vrienden, gezin of familie. Vier Hemelvaart in Overijssel bij Vakantiepark Sallandshoeve. Ons vakantiepark nabij de Sallandse Heuvelrug is geschikt voor zowel jong als oud. Verblijf in een comfortabele accommodatie of ervaar het echte buitengevoel en kom kamperen met Hemelvaart op onze ruime kampeerplaatsen. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Ook kun je kiezen voor een glamping accommodatie; zo ervaar je het kampeergevoel maar dan met veel luxe. De kampeerplaatsen zijn minimaal 100 m² en liggen midden in de natuur. 

Op ons vakantiepark is ook genoeg te beleven. Neem een duik in het binnenzwembad, speel een potje tafeltennis, beleef uren waterpret in de speelvijver of huur een fiets en ontdek de prachtige omgeving. De kinderen vermaken zich opperbest met het animatieteam, in de speeltuin of op het sportveld. Heb je 's avonds even geen zin om te koken? Schuif dan aan in ons restaurant en geniet van een lekkere maaltijd. Met wie kom jij met Hemelvaart naar Overijssel?

ONTDEK VAKANTIEPARK SALLANDSHOEVE TIJDENS HEMELVAART ⤵

ontdek Onze verblijftips ⤵

🎉 Beleef de Magie van Hemelvaart op Vakantiepark Sallandshoeve! 🎉

Ontdek een wereld vol avontuur en plezier tijdens ons speciale Hemelvaartprogramma, gemaakt om jong en oud te verrassen. Begin je dag in de Kidsclub met leuke knutselactiviteiten zoals ridders of prinsessen selfies, zelfportretten en het maken van prachtige 3D bloemen. Terwijl de kleintjes zich vermaken, kunnen oudere kinderen en tieners genieten van verschillende voetbalspellen op het grote veld achter op het park.

Maar er is meer! Sluit je aan bij de kleurrijke parade door het park, gevolgd door de MiniDisco in het theater, waar iedereen kan dansen en plezier kan maken. Voor de avonturiers bieden we spannende spellen zoals Weerwolven en het Maffia-Spel, vol mysterie en intriges.

Maar dat is nog niet alles! Daag jezelf uit tijdens een basketbalwedstrijd op het veld, of test je kennis tijdens onze pubquiz in De Boerderij. Of je nu op zoek bent naar creatieve bezigheden, sportieve uitdagingen of intellectuele prikkels, ons Hemelvaartprogramma heeft voor ieder wat wils. Mis deze betoverende ervaring niet op Vakantiepark Sallandshoeve!

Animatie tijdens Hemelvaart

  • MiniDisco
  • Knutsels
  • Pubquiz
  • Basketball & Voetbal

Faciliteiten

Bekijk hier de faciliteiten van Vakantiepark Sallandshoeve. 🤸‍♀ De faciliteiten zijn geschikt voor jong én oud, zo beleeft iedereen een geweldige vakantie.

Omgeving

Ontdek de prachtige Sallandse Heuvelrug. Maak een lange wandel- of fietstocht, bezoek een gezellige stad of ga naar een attractiepark.