Sallandshoeve

Recreatiewoning kopen in Salland

Ben je op zoek naar een eigen vakantiewoning in één van de mooiste provincies van Nederland? Aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug ligt Vakantiepark Sallandshoeve. Op dit kindvriendelijke en gezellige vakantiepark worden verschillende 4- en 6-persoons vrijstaande recreatiewoningen te koop aangeboden, zonder tussenkomst van een makelaar. Wellicht staat hier jouw droom vakantiehuisje te koop!

Is een recreatiewoning kopen iets voor u?

De recreatiewoningen zijn gelegen op ruime kavels. De woningen zijn goed onderhouden, comfortabel ingericht met mooie meubels en beschikken over een praktische indeling en een royale leefruimte. De open keuken is van alle gemakken voorzien en de schuifpui biedt direct toegang tot jouw eigen terras. Hier geniet je optimaal van de rust, ruimte en recreatie. De bungalows staan op eigen grond en hebben een parkeerplaats voor één auto.

Vakantiepark Sallandshoeve vormt de perfecte uitvalsbasis voor verschillende fiets- en wandeltochten door de prachtige natuur van Overijssel. Hier geniet je optimaal van de rust, ruimte en recreatie die dit vakantiepark te bieden heeft.

Faciliteiten bij Vakantiepark Sallandshoeve:

  • Binnenzwembad
  • Speelvijver en speeltuinen
  • Midgetgolfbaan
  • Animatieteam
  • Horecagelegenheid

Aanbod

Momenteel hebben wij geen bungalows te koop