Sallandshoeve
  • Pinksterweekend in Overijssel
  • Accommodaties en kampeerplaatsen
  • Gelegen midden in de natuur

Pinksteren in Overijssel

Ertussenuit met Pinksteren is altijd een goed idee! Even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven en écht even de tijd nemen om te ontspannen. Lekker een boekje lezen, een fietstocht maken of een duik nemen in het zwembad; dat klinkt toch heerlijk? Op ons vakantiepark nabij de Sallandse Heuvelrug kan het allemaal! Huur een comfortabele accommodatie, geschikt voor 2 tot 8 personen of kies jouw favoriete plekje uit op de camping. Wanneer je een huisje huurt met Pinksteren bij Sallandshoeve ben je van alle gemakken voorzien; je hoeft alleen jouw koffer mee te nemen en jouw welverdiende vakantie kan beginnen! Wil je liever kamperen met Pinksteren? Ook dat kan op onze ruime kampeerplaatsen midden in de natuur. Ook kun jij je uitstekend vermaken op ons vakantiepark. De kids vermaken zich opperbest samen met het animatieteam en in de speeltuin. Met wie vier jij Pinksteren in Overijssel?

Boek jouw pinksterweekend nu met 15% korting!

ontdek Onze verblijftips ⤵

2 - 6-persoons Safaricottage XL

Bijzondere 2 tot 6-persoons safaricottage op de Sallandse Heuvelrug
Meer

2 - 6-persoons Bungalow Schipbeek met sauna

Comfortabel ingerichte bungalow voor 2 tot 6 personen met sauna
Meer

Kampeerplaats met privé sanitair

Ervaar kamperen op de Sallandse Heuvelrug met een vleugje luxe! Geniet van een eigen sanitairunit, zodat je niet hoeft te delen met andere gasten.
Meer

Animatie tijdens Pinksteren

Ben je met Pinksteren op ons park dan zijn er natuurlijk ook allemaal leuke activiteiten te doen. De knutsels staan voor jullie klaar, of kom lekker dan in de MiniDisco!

Klik hieronder voor ons animatieprogramma.

De mooiste faciliteiten ⤵

  • Skelterbaan
  • Binnenzwembad
  • Speelvijver
  • Fietsverhuur

Vind je ideale verblijf tijdens pinksteren ⤵