Sallandshoeve

VACATURE

FRONT OFFICE MEDEWERKER

 

Wil jij het stralende gezicht zijn van ons prachtige vakantiepark? Ben jij gastvrij, proactief en op zoek naar een afwisselende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Medewerker Front Office bij Vakantiepark Sallandshoeve ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Of je nu al ervaring hebt in een receptie van een hotel of vakantiepark, of bereid bent om dit vak te leren, wij bieden jou een geweldige kans om te groeien en te blijven leren.

 

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

💪 Bij Vakantiepark Sallandshoeve gaan we altijd voor het allerbeste.

📈 Als onderdeel van ons team krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien.

💵 We bieden een passend salaris volgens de CAO Recreatie en een fijne informele werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.

🎉 En alsof dat nog niet genoeg is, kun je lid worden van onze Personeelsvereniging en genieten van leuke uitjes en feesten met al je collega's.

 

WAT GA JE DOEN?

Als Medewerker Front Office ben je verantwoordelijk voor een gastvrij ontvangst van onze gasten. Je beantwoordt vragen, helpt bij de verhuur van fietsen en geeft informatie over activiteiten en uitjes in de omgeving. Daarnaast verwelkom je gasten persoonlijk bij hun accommodatie, geef je uitleg over het park en beantwoord je eventuele vragen. Ook handel je klachten af en zorg je ervoor dat ze bij de juiste persoon terechtkomen.

 

WIE ZIJN WIJ?

Bij Vakantiepark Sallandshoeve streven we ernaar om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Of het nu gaat om een dagje uit of een heerlijke vakantie, wij willen onze gasten een onvergetelijke ervaring bieden. We zijn gevestigd op de prachtige Sallandse Heuvelrug, omringd door een schitterende bosrijke omgeving. Met ambitie en innovatie blijven we groeien en ontwikkelen, en we hebben zelfs plannen voor uitbreiding binnen Nederland en op de ABC-eilanden.

 

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

⭐️ Als stralende ster in onze Front Office ben je enthousiast, gastvrij en heb je een passie voor gastvrijheid.

💬 Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kunt ook goed overweg met Engels of Duits.

🖥️ Ervaring met het Microsoft Office pakket is een pluspunt, en als je eerder met Booking Experts hebt gewerkt, dan is dat helemaal fantastisch!

🚗 Je standplaats is Nieuw Heeten, dus het is belangrijk dat je hier zelf kunt komen.

 

WAT BIEDEN WE JOU?

  • Een afwisselende baan op het leukste vakantiepark op de Sallandse Heuvelrug!
  • Mogelijkheden om te blijven leren en groeien met ons.
  • Een passend salaris volgens de CAO Recreatie.
  • Een fijne informele werkomgeving met korte lijnen en een open, gezellige cultuur.
  • Lidmaatschap van de Personeelsvereniging met leuke uitjes en feesten.

 

INTERESSE?

Wil jij ons team versterken en een belangrijke rol spelen in het verwelkomen en helpen van onze gasten? Stuur dan nu je CV en motivatie naar P&O@sallandshoeve.nl.

We kijken ernaar uit om kennis met je te maken en wie weet word jij onze nieuwe Medewerker Front Office! 😃