1. Camping nabij de Sallandse Heuvelrug
  2. Ruime kampeerplaatsen
  3. Faciliteiten voor jong én oud

Seizoenplaats op een camping in Overijssel

Bent u een échte kampeerder en houdt u van het buitenleven? Bij Vakantiepark Sallandshoeve kunt u komen kamperen op een seizoenplaats april t/m oktober 2022. Zo hoeft u aan het begin van het seizoen maar één keer uw tent op te zetten of uw camper of caravan op de plek te zetten en u kunt een heel seizoen genieten van het buitenleven. Onze camping nabij de Sallandse Heuvelrug beschikt over ruime kampeerplaatsen midden in de natuur. Kies zelf uw favoriete plekje uit; houdt u van veel zon of kiest u liever voor een plekje in de schaduw? Ook kunt u als campinggast onbeperkt gebruik maken van de parkfaciliteiten.

Contacteer ons om een seizoenplaats te reserveren
 

Uw seizoenplaats:

  1. Van april t/m oktober 2020
  2. Max. één gezin van vier personen
  3. Eén kampeermiddel
  4. Eén bijzettentje
  5. Waterkraan en afvoer op de kampeerplek
  6. CAI-aansluiting
  7. 10 ampère elektra (euro/verloop stekker zelf meenemen)
  8. Toiletgebouw op max. 150 meter

Seizoenplaats bij Vakantiepark Sallandshoeve

Wanneer u een seizoenplaats op onze camping in Overijssel reserveert bevindt u zich midden in de prachtige natuur van Salland. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet, zodat u ook kunt genieten van veel privacy. Bedenkt u last minute dat u graag wilt kamperen of wilt u er gewoon even tussenuit? Dat is het voordeel van een seizoenplaats; u kunt kamperen op onze natuurcamping wanneer u maar wilt! Ook kunt u genieten van de parkfaciliteiten. Neem een duik in het binnenzwembad of speel een potje midgetgolf. Zijn de kinderen ook mee? Zij vermaken zich opperbest met het animatieteam (schoolvakanties), in de speeltuin, op het sportveld of in de speelvijver. Wist u dat bijna al onze kampeerplaatsen dichtbij de speelvijver gelegen zijn? Extra leuk voor de kids!

 

Ontdek de omgeving van uw seizoenplaats

Uw seizoenplaats op onze camping is gelegen in het mooie Salland. Vanaf onze camping bij Raalte kunt u vele leuke uitstapjes maken. Bent u een echte natuurliefhebber? Maak dan een wandel- of fietstocht over de Sallandse Heuvelrug of de Holterberg; dit zijn twee prachtige natuurgebieden. Of wilt u graag cultuur snuiven? De steden Deventer, Zwolle en Zutphen liggen vlak bij onze camping. Of ontdek de pittoreske dorpjes Raalte en Holten. Houdt u wel van wat spanning en sensatie? In de omgeving zijn er tal van mogelijkheden om te mountainbiken. En extra handig; op onze camping kunt u fietsen en mountainbikes huren. Zijn de kinderen mee op vakantie? Neem ze een dagje mee naar Avonturenpark Hellendoorn, Dinoland, Apenheul of het Sallands Maisdoolhof Lemelerveld; wedden dat ze een geweldige tijd beleven?

Wilt u een seizoenplaats op onze camping in Overijssel reserveren? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Neem contact met ons op om een seizoenplaats te reserveren.