Sallandshoeve
WANNEER KOM JIJ ONTSPANNEN IN RUST EN RUIMTE?

Kampeerplaats met privé sanitair

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Overijssel, Nieuw Heeten
 

Voorzieningen

 1. Privé sanitair
    

   Omschrijving

   Ruime kampeerplaats met 10 ampère elektra en privé sanitair.

   Kamperen op de Sallandse Heuvelrug met een luxe tintje? Bij deze kampeerplaats beschikt u over een privé sanitair unit. Zo hoeft u het sanitair niet te delen met andere campinggasten. Bovendien is de sanitairunit altijd beschikbaar en heeft u op ieder moment uw toiletartikelen bij de hand. De unit beschikt over een toilet, douche en wastafel. Uw kampeerplaats beschikt verder over 10 ampère elektra, een tv-aansluiting (coax) met een uitgebreid aanbod HD-zenders en een watertappunt. Tevens kunt u gebruik maken van WiFi. De camping is autoluw, wat betekent dat de auto's buiten de kampeervelden geparkeerd worden.

   Uw kampeerplaats met privé sanitair heeft een oppervlakte van 100 tot 120 m² en bevindt zich midden in de prachtige natuur.  De kampeerplaatsen liggen bovendien vlak bij onze prachtige speelvijver: wel zo fijn als uw kinderen ook meekomen.

   De camping van De Sallandshoeve is geopend van april t/m oktober.
   Op deze kampeerplaats kun je niet met een camper overnachten. Je kunt overnachten met een camper op de kampeerplaats met parkeerplaats.

    

   Het park

   Midden in de natuur vindt u bij Vakantiepark Sallandshoeve comfortabele vakantiehuizen en ruime kampeerplaatsen. Dankzij onze faciliteiten is een vakantie op ons vakantiepark leuk voor jong én oud. Een vakantie in Overijssel is werkelijk een verademing. U verblijft op ons bungalowpark bij de Sallandse Heuvelrug op ruime en groene kampeerplaatsen. Neem uw eigen tent, camper of caravan mee en uw vakantie bij de Sallandse Heuvelrug kan beginnen! De meeste kampeerplaatsen liggen nabij of aan de speelvijver; dat is leuk voor de kinderen! Naast de prachtige omgeving vindt u op het park ook voldoende vermaak voor zowel jong als oud. Neem een duik in het binnenzwembad terwijl de kinderen waterpret beleven in het kinderbad. Ook vermaken de kinderen zich opperbest in de speeltuinen, op het speelveld, met het animatieteam of in de speelvijver. Heeft u 's avonds geen zin om te koken? Schuif dan aan in het restaurant voor een lekkere maaltijd, of haal uw eten af bij de brasserie.
    

   De omgeving

   Vakantiepark Sallandshoeve ligt vlakbij de Holterberg: een prachtig natuurgebied waar u kunt ontspannen in rust en ruimte. Maak prachtige wandel- en fietstochten en wie weet spot u wel een wild dier! In de omgeving van ons vakantiepark nabij de Sallandse Heuvelrug zijn er tal van mogelijkheden om een dagje eropuit te gaan. Een dagje shoppen in een gezellige stad, een balletje slaan op de golfbaan of een wandel- of fietstocht maken door prachtige natuurgebieden zijn slechts enkele opties. Natuurliefhebbers halen hun hart op bij het zien van dit natuurgebied. Ook kunt u een uitstapje maken naar een gezellig dorpje of leuke stad voor een dagje shoppen of cultuur snuiven. Bent u op zoek naar wat spanning en sensatie? Ga dan over de kop in de achtbaan bij Avonturenpark Hellendoorn of cross over modderige mountainbike paden. Er is altijd wel wat te beleven in de buurt van ons vakantiepark!

   20 recensies


   1. 8,8

    Wij hadden een heerlijk grote kampeerplaats met privé sanitair. Je kunt hiervandaan heerlijk fietsen naar verschillende leuke plaatsen.

    April 2023 - Yvonne B.

   2. 9,9

    Es war alles super!!!

    April 2023 - Johannes R.

   3. 8,9

    Umfrage ist leider sehr schlecht weil sich nicht alle Fragen korrekt öffnen lassen.

    April 2023 - Frank d.

   4. 9

    Geen recensie achtergelaten

    September 2022 - Marian L.

   5. 9,4

    Geen recensie achtergelaten

    Juli 2022 - Eva K.

   6. 8,5

    Geen recensie achtergelaten

    Juli 2022 - Frans M.

   7. 9

    Niet zozeer het leukste maar wel luxe gebruik van de vaatwasser bij de kampeer plaats

    Juli 2022 - jacqueline b.

   8. 9,1

    Speelvijver

    Juni 2022 - Thirza B.

   9. 9,6

    de speelvijver en het zwembad voor onze 4 kleinkinderen ( 4-9 jaar) ook door het mooie weer, waren ze de hele dag aan het dijken en kanalen bouwen, en met het vlot/pontje aan het spelen, kikkervisjes vangen met hun schepnet, op luchtbed dobberen in de speelvijver, fantastisch, en het gemak van het privé sanitair ( we hadden 2 kampeerplaatsen en een cottage).

    Juni 2022 - Ruud F.

   10. 9,9

    Geen recensie achtergelaten

    Juni 2022 - Harry K.

   11. 9

    Gezellig en schoon.

    Juni 2022 - Niels C.

   12. 9,2

    Geen recensie achtergelaten

    September 2021 - Ron K.

   13. 8,5

    De ruime goed verzorgde kampeerplaatsen, alsmede de schitterende omgeving.

    September 2021 - Piet v.

   14. 8,9

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2021 - H.

   15. 8,6

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2021 - Anita V.