Veelgestelde vragen

Vind hier uw antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de receptie, wij helpen u graag.

 

Algemeen

 

Is het ook mogelijk om op een andere dag dan maandag of vrijdag aan te komen?

Ja, dat is mogelijk. U kunt elke dag van de week op de camping aankomen. Als u op een andere dag dan maandag of vrijdag aan wilt komen in een bungalow en dit valt buiten de vakanties, kunt u contact opnemen met de receptie.

Zijn huisdieren toegestaan op het park?

Op de camping en in sommige vakantiehuizen zijn huisdieren toegestaan. De kosten voor een huisdier in een vakantiehuis of safaritent zijn €5,- per dag. Een huisdier op de camping is €3,75 per dag. Maximaal één huisdier per vakantiehuis of kampeerplaats.

Is er WiFi op het park?

Ja, er is WIFI op het park aanwezig. U kunt hier gratis gebruik van maken. U ontvangt bij aankomst op het park hier meer informatie over. Bij verblijf langer dan 30 dagen zijn er kosten aan verbonden.

Is er een wasserette op het park? Zo ja, zijn hier kosten aan verbonden?

Er is een wasserette op het park. Hier kunt u 24/7 gebruik van maken. De prijs voor een wasmunt is €6,00 inclusief waspoeder en is verkrijgbaar bij de receptie. Voor de droger kunt u een 2 euromunt gebruiken.

 

Vakantiehuizen en safaritenten

 

Moeten wij de eindschoonmaak zelf doen of is dit inbegrepen?

De eindschoonmaak is inclusief bij de vakantiehuizen en safaritenten. Bij vertrek dient u een aantal punten zelf uit te voeren zoals de afwas en het vuilnis wegbrengen. Bij aankomst ontvangt u een boekje waarin deze punten beschreven staan.

Is bedlinnen verplicht?

Nee, bedlinnen is niet verplicht om af te nemen. Uiteraard wel zo prettig, dat scheelt in de bagage en het is een fijn begin van de vakantie.

Hoe kunnen wij meerdere vakantiehuizen boeken?

Helaas is het niet mogelijk om meerdere vakantiehuizen online te boeken. Indien u meerdere vakantiehuizen wenst te reserveren, neemt u dan contact op met de receptie via mail of telefonisch. Wij kunnen u adviseren en meerdere vakantiehuizen voor u reserveren.

Wij willen graag een specifiek vakantiehuis boeken, hoe gaat dit in zijn werk?

Het is mogelijk om een vakantiehuis met voorkeur te boeken, op basis van beschikbaarheid. De kosten voor een boeking met voorkeur zijn €30,- per verblijf.

Is het mogelijk om een huisdiervrij vakantiehuis te boeken?

Ja, dit is mogelijk. Wij hebben zowel huisdiervrije vakantiehuizen als vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan. Voor de beschikbaarheid van deze vakantiehuizen kunt u contact opnemen met de receptie.

Is het mogelijk om een rookvrij vakantiehuis te boeken?

Ja, alle vakantiehuizen zijn rookvrij.

Hoe laat kunnen we inchecken?

U bent vanaf 15.00 uur van harte welkom op ons park voor uw vakantiehuis of safaritent.

Indien beschikbaar zou u vooraf een vroege check in kunnen reserveren. De aankomsttijd wordt dan vervroegd naar 13.00 uur. De kosten hiervoor zijn €27,50 per vakantiehuis of safaritent. Voor meer informatie neemt u contact op met de receptie.

Hoe laat moeten we uitchecken?

U kunt tot 10:00 uur uitchecken bij de receptie. Vertrekt u voor de openingstijden van de receptie? Dan kunt u uw sleutel in de rode brievenbus bij de receptie deponeren.

Indien beschikbaar kunt u een late check out reserveren. De vertrektijd zal dan uitgesteld worden naar 17.00 uur. De kosten hiervoor zijn €69,50 per vakantiehuis of safaritent. Voor meer informatie neemt u contact op met de receptie.

 

Camping

 

Vanaf hoe laat kunnen we inchecken?

Heeft u een camperplaats of kampeerplaats geboekt? Dan bent u van harte welkom op ons park vanaf 14.00 uur.

Let op; deze inchecktijd geldt niet voor de safaritenten!

Hoe laat moeten we uitchecken?

U kunt uitchecken tot 11:00 uur. Mocht u wat langer willen blijven, vraag dan een verlenging aan tot 17.00 uur bij de receptie.

Mag je zwemmen in de vijver?

Het is een speelvijver maar geen zwemvijver.