Sallandshoeve
Huisje huren met oud en nieuw

Weg met oud en nieuw Overijssel

  • Dicht bij de Sallandse Heuvelrug
  • Rustgevende omgeving
  • Kindvriendelijk vakantiepark in Overijssel

Weekendje weg met oud en nieuw 

Wil jedeze jaarwisseling buiten de deur vieren? Kom dan een huisje huren met oud en nieuw in het mooie Overijssel. Bij Vakantiepark Sallandshoeve kun je met het hele gezin of vriendengroep terecht voor een gezellig weekend weg tijdens de jaarwisseling. De vakantiehuisjes zijn geschikt voor gezelschappen van 2 tot 6 personen. Dus of je nu alleen met uw geliefde of juist met een gezelschap een huisje wil huren, het kan allebei! Heb je een hond? Hij of zij mag gewoon met jou mee, dat is wel zo gezellig. Begin het nieuwe jaar gelijk goed en ontspannen en ga heerlijk een weekendje weg met oud en nieuw. Met wie huur jij een vakantiehuis deze oud en nieuw?

Huisje huren op Vakantiepark Sallandshoeve

Van plan een huisje te huren met oud en nieuw bij Vakantiepark Sallandshoeve? Ervaar een heerlijke oud en nieuw in onze sfeervolle bungalows. Onze bungalows zijn van alle gemakken voorzien voorzien. Zo beschikken ze over een compleet ingerichte keuken, een woonkamer met flatscreen TV, comfortabele bedden en een badkamer op de begane grond. Ga samen wandelen op de Sallandse Heuvelrug of de Holterberg en geniet van de mooie omgeving en natuur. Natuurlijk is oud en nieuw niet compleet zonder heerlijke oliebollen. Duik samen de keuken in en bak ze zelf of bestel ze bij een lokale bakker. 

Faciliteiten op Vakantiepark Sallandshoeve

Op het park bevinden zich verschillende faciliteiten waar de gasten gebruik van kunnen maken. Van klauteren op het speeltoestel tot springen op de airtrampoline en racen van de kabelbaan, jouw kinderen vermaken zich uren in de leuke speeltuin op het park. Ontdek de mooie natuur en trek eropuit op de fiets, deze zijn eenvoudig te huren bij de fietsverhuur op het park. Behoefte aan een leuke familie activiteit? Daag de familie uit voor een potje midgetgolf en sla zoveel mogelijk hole-in-ones. 's Avonds kun je heerlijk eten in uw eigen vakantiehuis of haal wat lekkers bij de snackbar.