Tijdelijke woonruimte

De comfortabele vakantiehuizen op Vakantiepark Sallandshoeve zijn van alle gemakken voorzien. De volledig ingerichte huisvesting op ons park biedt als tijdelijke huisvesting als een warm en gezellig thuis. De ideale tijdelijke woonruimte dus. Het kan natuurlijk zijn dat u als particulier tijdelijke woonruimte zoekt. Dat u door privéomstandigheden tijdelijke huisvesting nodig heeft, indien u van plan bent om uw huis te verbouwen of wanneer u in afwachting bent van uw nieuwe huisvesting. Wij bieden tijdelijke huisvesting die aan uw wensen voldoet. Onze bungalowhuisvesting is gestoffeerd en betaalbaar. De rust en ruimte krijgt u erbij. Onze vakantiehuizen kunnen tevens dienst doen als huisvesting voor uw familie of kennissen die voor een periode uit het buitenland overkomen en tijdelijke woonruimte zoeken.

Uw huuraccommodatie bij Vakantiepark Sallandshoeve

U hebt bij Sallandshoeve de keuze uit verschillende typen en volledig gemeubileerde vakantiehuizen. Specifieke huisvesting: type IJssel, IJssel Comfort, Schipbeek, Schipbeek Plus en Palthe. Alle vakantiehuizen hebben een eigen parkeerplaats. Er is voor particulieren een 4-persoons bungalow (met 3 kamers) als tijdelijke woonruimte te huur vanaf EUR 625. De prijs is afhankelijk van het aantal personen, de huurperiode (minimaal één maand) en exclusief de kosten voor gas, water en licht. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over tijdelijke woonruimte op Vakantiepark Sallandshoeve? Neemt u dan telefonisch (0572-321342) of per e-mail (info@sallandshoeve.nlcontact met ons op. Wij verzorgen graag een offerte op maat over tijdelijke huisvesting. U bent uiteraard ook van harte welkom om bij ons langs te komen en zelf te zien en te ervaren welke mooie huisvesting wij in de aanbieding hebben.

 
Bekijk de huuraccommodaties