Sallandshoeve
    Pietendorp
    Schoentje zetten
    Weekend van 2 & 3 december
    Minidisco met DJ Piet

Beleef Magische Momenten tijdens ons Sinterklaasweekend! 🎁 ✨

Ben jij klaar voor een onvergetelijke tijd vol Sinterklaaspret? Bij Vakantiepark de Sallandshoeve hebben we een overvloed aan spannende activiteiten gepland om jouw Sinterklaasweekend onvergetelijk te maken. 

Mis onze fantastische Sinterklaasactiviteiten niet tijdens je verblijf bij Vakantiepark de Sallandshoeve. Het belooft een betoverend weekend vol plezier en avontuur te worden. Boek snel je verblijf en maak je klaar om de magie van Sinterklaas te ervaren zoals nooit tevoren! 🎁🌟

Vier Sinterklaas met ons en creëer onvergetelijke herinneringen met je dierbaren. We kijken ernaar uit om jou en je gezin te verwelkomen op ons park! 🤩

Te doen tijdens jouw verblijf ⤵

🍪 Pepernoten bakken

🎨 Knutselplezier 

👟 Schoentje zetten 

🔍 PietenSpeurtocht in het Pietendorp 

🎶 MiniDisco met DJ Piet 

🍳 Pieten Ontbijt 

🎳 Pieten Bowlen 

 

Vier Sinterklaas bij Vakantiepark de Sallandshoeve! 🎁✨

Wacht niet langer en maak van Sinterklaas dit jaar een buitengewoon magisch moment voor jouw gezin. Boek nu een verblijf bij Vakantiepark de Sallandshoeve en beleef de magie van Sinterklaas zoals nooit tevoren. Onze comfortabele accommodaties en het uitgebreide animatieprogramma zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasweekend voor jong en oud.

Kijk snel hieronder voor beschikbaarheid tijdens het Sinterklaasweekend. Grijp deze kans om samen met je kinderen herinneringen te creëren die een leven lang meegaan!