Massagesalon Nieuw Heeten

Even tijd voor jezelf, dat heb je verdiend! In de massagesalon ben je te gast bij de gediplomeerde masseuse Sabine. In haar praktijk geniet je van een heerlijke wellness massage. Tijdens de wellness massage komt lichaam en geest echt tot rust! Ook wordt gewerkt aan knopen of blokkades tijdens de massage.

Ook tot rust komen? Reserveer dan snel een plekje in de salon!

Vragen over de massage? Bel direct met Sabine via 06-51684345.

Waar is de massagesalon?

De massagesalon is gevestigd naast het zwembad van Vakantiepark Sallandshoeve in Nieuw Heeten aan de Holterweg 85. Je kunt de massagesalon in door de ingang van het zwembad. De weg naar de salon wijst zich dan vanzelf.

Massage tijdens vakantie

Hoe heerlijk is het om tijdens de vakantie volledig tot rust te komen met een fijne massage. Zo kun je echt ontspannend tijdens een vakantie op Vakantiepark Sallandshoeve.

Kies jouw eigen massage:

 • Rug massage: Tijdens deze behandeling wordt eerst je rug gemasseerd, daarna nek, hoofd*, armen en handen.
 • Achterkant massage: Tijdens deze behandeling wordt eerst je rug gemasseerd, daarna nek, hoofd*, armen en handen. Daarna worden de achterkant van de benen meegenomen en de voeten. 
 • Full body: Tijdens deze behandeling wordt eerst je rug gemasseerd, daarna nek, hoofd*, armen en handen. Daarna worden de achterkant van de benen meegenomen en de voeten. De buik en de voorkant benen worden hier extra behandeld. 
 • Hoofdmassage: Een heerlijke nek-en hoofdmassage waarbij je hoofd leeg kan lopen. De hoofdhuid wordt gemasseerd evenals de oren. 

Heb je speciale vragen of bijzonderheden die goed zijn voor de masseuse om te weten, geef dit dan tijdens reserveren even aan.

Guasha techniek

Guasha is gericht op het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam en het tot stand brengen van een betere stroming van energiebanen en de bloedcirculatie.

Hoe guasha werkt? De met olie bedekte huid wordt geschraapt met een gepolijste (jade) steen om de doorbloeding van het lichaam te stimuleren.

Voordelen guasha:

 • Bevordert de doorbloeding
 • Ontgift en ontzuurd
 • Stimuleert het immuunsysteem
 • Neemt blokkades en pijn weg
 • Stimuleert de werking van de organen
 • Zorgt voor meer vitaliteit
 • Vermindert spanning (stress) en vermoeidheid
 • Brengt emoties opnieuw in evenwicht
 • Geeft ontspanning op fysiek en mentaal vlak

Meer over Sabine

Sabine Mijsters is gekwalificeerd masseuse. Zij heeft de cursus Wellness Massage succesvol afgerond bij de Massage Academie in Apeldoorn. Vanuit eigen ervaring met haar paard, vanwege medische problemen, is zij op zoek gegaan naar een manier die oorzaken verhelpt ipv alleen de gevolgen. Zij kwam uit bij guasha, een massage techniek die zowel paard als mens helpt om dichter bij zichzelf te komen en beter in je vel te zitten.

Sabine massagesalon Vakantiepark Sallandshoeve

Dien je kleding uit te doen tijdens de massage?

Ja, het is de bedoeling dat je jouw kleding uitdoet, voordat de massage begint. Onderbroek en sokken mogen aangehouden worden. Voor vrouwen: voordat de massage begint en je al op de massagetafel ligt, gaat de bh los.

Welke producten worden gebruikt?

Sabine gebruikt producten van het merk Volatile. Zij werkt vaak met twee luchtjes: Laurier (relax) en Lavendel (ontspanning). Voor mensen met een notenallergie of die luchtjes niet zo fijn vinden, gebruikt zij basis massage-olie.

Waarom water drinken na de massage?

Het drinken van water na de massage is heel belangrijk voor de afvalstoffen die los komen tijdens de massage. Door water te drinken worden de afvalstoffen goed afgevoerd. Drink je na de massage geen water, dan kan het zijn dat je last krijgt van de afvalstoffen en je niet zo lekker gaat voelen of hoofdpijn krijgt.

Kan een zwangere ook gemasseerd worden?

Ja zeker! De massagetafel is erop ingericht met speciale gaten voor zwangere buiken. Graag dit wel van tevoren laten weten.

Vanaf welke leeftijd kan je reserveren?

Massages zijn voor jong en oud. Richtlijn qua leeftijd is vanaf 16 jaar.